www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

Cluj-Napoca - 8 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

www.gps-auto.ro a devenit Magazin atestat GPeC , raspunzand provocarii lansate de Link 2 eCommerce, prin inscrierea la cea de a IV-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

Gala Premiilor eCommerce premiaza cele mai bune magazine virtuale din Romania. Magazinele acceptate in competitie sunt cele care respecta principiile de bune practici in e-commerce si care contribuie la dezvoltarea unui mediu online bazat pe respect si fair-play.

Prezent in mediul online de la inceputul anului 2006, www.gps-auto.ro, magazinul online al AROBS Transilvania Software, isi propune sa ofere clientilor sai produse noi, inovatoare, care sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in materie de tehnologie la preturi competitive. Oferta magazinului consta in cele mai populare branduri de sisteme de navigatie si smartphone-uri cu GPS existente pe piata: Smailo, Mio, Glofiish, TomTom, Garmin, Navroad, HTC, Apple, precum si accesorii destinate acestora.
Pe langa PND-urile (Personal Navigation Device) cu GPS si harti detaliate ale Romaniei si Europei, in oferta www.gps-auto.ro veti regasi dispozitive GPS cu functii complexe: DVD, TV Tunner, Radio, Bluetooth, Wi-Fi.
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, echipa www.gps-auto.ro este permanent pregatita sa ofere consultanta tehnica de specialitate. In cazul in care clientul este nehotarat, acestuia i se recomanda produsul care corespunde asteptărilor sale.

In urma feedback-urilor primite de la clientii magazinului, tinand cont si de evolutia pietei, www.gps-auto.ro a avut parte de imbunatatiri majore la inceputul anului 2009.
Platforma pe care era construit magazinul a fost inlocuita, alegandu-se Magento eCommerce, una dintre cele mai stabile si mai sigure platforme de eCommerce. In paralel, a fost realizata o schimbare majora de design, accentul fiind pus pe lizibilitatea informatiei prezentate si pe usurinta in utilizare.

Ultimele informatii produsele noi oferite, review-uri ale dispozitivelor comercializate, cat si cele mai noi tendinte ale pietei de GPS sunt disponibile pe blogul magazinului sau pe contul de Twitter.

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software a fost fondată în 1998, având sediul principal la Cluj-Napoca şi un birou operaţional la Bucureşti. Firma şi-a început activitatea cu dezvoltarea de produse în regim de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest şi Statele Unite ale Americii. Fructificând experienţa dobândită pe parcursul colaborărilor avute cu firme străine de prestigiu, AROBS a dezvoltat o serie de soluţii soft pentru piaţa românească: soluţia pentru automatizarea forţei de vânzări (SFA) pe PALM şi PDA-uri (Optimall by AROBS), sisteme de localizare şi monitorizare a parcurilor auto prin GPS/GPRS (TrackGPS) şi aplicaţii pentru agenţii de turism (ATOS/ABOS). Numărul clienţilor care folosesc aceste soluţii se ridică în prezent la peste 400 la nivel naţional.

În martie 2006, AROBS şi-a diversificat profilul activităţilor prin iniţierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigaţie GPS şi smartphone-uri cu GPS.

Împreună, cele 3 linii de business ale companiei, dezvoltarea de soluţii software în regim outsourcing, soluţiile destinate pieţei interne şi distribuţia de sisteme de navigaţie, au contribuit semnificativ la creşterea cifrei de afaceri a companiei fapt care a plasat-o în topul primelor cinci companii din topul Deloitte Central Europe FAST 50 pe 2008, un top al companiilor de tehnologie cu cel mai accelerat ritm de creştere din Europa Centrală şi de Est.

Nora Mihalca
Product Marketing Manager
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/www-gps-auto-ro-a-devenit-magazin-atestat-gpec