www.gps-auto.ro introduce un sistem avantajos de plati in rate

Cluj-Napoca - 7 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Atentia acordata satisfactiei clientilor si oferta larga de branduri si produse dedicate navigatiei se numara printre preocuparile echipei de specialisti de la www.gps-auto.ro, magazinul online al AROBS Transilvania Software. Recent o noua modalitate de plata a fost introdusa pe site: plata in rate prin eCreditor.

www.gps-auto.ro introduce un sistem avantajos de plati in rate

Prin implementarea platilor in rate, clientii www.gps-auto.ro sunt sprijiniti in achizitionarea de produse existente in portofoliul magazinului online. Magazinul se adreseaza in special sistemelor de navigare cu GPS si smartphone-urilor cu GPS, oferta constand in cele mai populare produse din gama Mio, E-TEN, MyGuideGPS, Navroad si accesorii destinate acestora.

Obtinerea creditului se face simplu si eficient in maxim 3 ore de la completarea formularelor solicitate de creditor. Nu este necesara deplasarea la banca, totul desfasurandu-se 100% online. Suma acordata este de minim 200 Euro, limita maxima mergand pana la 3000 Euro (sau echivalentul in Lei), iar perioada de creditare ajungand pana la 5 ani.

“ Prin introducerea sistemului de plati in transe lunare esalonate, venim in intampinarea clientilor nostri care vor avea astfel acces mult mai rapid si mai usor la tehnologie, la produse noi si inovative” declara Sergiu Gansca, Director de Vanzari Hardware al AROBS Transilvania Software.

Despre www.gps-auto.ro
Prezent in mediul online de la inceputul anului 2006, www.gps-auto.ro isi propune sa ofere clientilor sai produse noi, inovatoare, care sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in materie de tehnologie la preturi competitive. Pe langa PND-urile (Personal Navigation Device) cu GPS si harti detaliate ale Romaniei si Europei, in oferta gps-auto.ro veti regasi dispozitive GPS cu functii complexe: DVD, TV Tunner, Radio, Bluetooth, Wi-Fi.

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS este prezenta pe piata romaneasca din 1998 si este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de software pentru aplicatii mobile si distribuitori de echipamente GPS si smartphone-uri cu GPS.

AROBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou operational in Bucuresti, peste 140 de angajati, iar in vara anului trecut si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT& C prin cedarea unor actiuni fondului de investitii finlandez Berling Capital – cu investitii importante in domeniile hotelier, travel, aerian, financiar si software.

AROBS este prima firma care a lansat primul iPhone operabil in retele GSM din Romania cu ocazia SIAB 2008.

In 2007, AROBS, in calitate de distribuitor al marcilor Glofiish, Mio, NavRoad, Adapt si-a largit considerabil reteua de distributie printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei, cat si prin oferirea unor facilitati firmelor partenere (inlocuirea terminalelor in 48 de ore, stocuri, protectie de stocuri). In momentul de fata AROBS are peste 100 de parteneri la nivelul intregii tari, reteaua fiind in crestere continua.

Nora Mihalca
Marketing Specialist
Tel. 0264406700
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/www-gps-auto-ro-introduce-un-sistem-avantajos-de-plati-in-rate