Promoveaza-ti afacerea online!

BUCURESTI - 15 mai 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intr-un mediu al internetului tot mai solicitat, unde in fiecare zi apar website-uri noi si afaceri pe internet uriase, un website nepromovat este un website inexistent. Cei care reusesc sunt cei care isi promoveaza afacerea.

Promoveaza-ti afacerea online!

Nowwo este o agentie de publicitate care are ca scop promovarea si dezvoltarea online a afacerii tale. Pentru a creste notorietatea companiilor sau brand-urilor, sau pentru a promova un nou produs, oferim beneficiarilor de website solutia completa pentru o campanie online de succes: de la constructia de banere, consiliere privind alegerea mediilor de promovare, elaborarea strategiei pentru derularea campaniei de promovare, pana la furnizarea spatiilor de promovare si intocmirea rapoartelor cu privire la rezultatele campaniei online.
Nowwo reuseste sa acopere peste 90% din spatiul publicitar pe internet din Romania, avand semnate acorduri cu cei mai importanti furnizori de spatiu publicitar de pe piata romaneasca.
Pentru o buna vizibilitate a unui brand pe internet si pentru realizarea unei campaniii eficiente de comunicare, Nowwo ofera si recomanda clientilor sai:
-analiza si optimizare website;
-promovare pe motoarele de cautare romanesti si straine in vederea atrageriii de noi clienti si noi oportunitati de afaceri;
-inregistrare website in portaluri si directoare;
-publicitate online;
-monitorizare trafic si intocmire de rapoarte lunare.

Nowwo poate face cunoscuta si afacerea ta pe internet, la costuri pe care ti le poti permite. Tot ce trebuie sa faci, este sa completezi formularul de contact de la http://www.nowwo.com/contact.php , iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Despre Nowwo
Nowwo este agentia ce ofera servicii de optimizare a website-urilor si de promovare a acestora, exclusiv online.

Despre Arond Net SRL

www.nowwo.com
Tel/fax:021/3306901


Maria Alexa
Specialist Relatii Publice
0744834605
maria@nowwo.com