In perioada 14 - 17 octombrie Ars Advertising a organizat la Constanta, pentru clientul sau, SNTGN Transgaz SA, evenimentul aniversar “35 ani de Tranzit International al Gazelor Naturale in Romania si Balcani'.

BUCURESTI - 26 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Evenimentul a debutat cu sesiunea de lucrari 'Un drum balcanic care transcende graniţele', intitulata sugestiv pentru a exprima dorinta Transgaz de a actiona in cadrul unei comunitati internationale a profesionistilor in domeniul gazelor.

La conferinta au participat reprezentanti ai celor mai mari jucatori pe piata nationala si internationala a energiei: GAZPROM, UKR TRANSGAZ, BULGARGAZ, BOTAŞ, DESFA, E-On Gaz, Congaz, FGSZ LTD Ungaria, WIEE, ROMGAZ, GDF Suez, Rosen Europen, oficiali din domeniul gazelor din administratia centrala, din organisme de reglementare, reprezentanti ai autoritatilor nationale si locale, dar si specialisti care au contribuit la dezvoltarea activitatii de tranzit al gazelor naturale în Romania.

Motivul ales pentru desfasurarea evenimentului aniversar in zona Dobrogei a fost refacerea traseului primului tronson de conducta inceput in anul 1974, avand ca punct de iesire localitatea Negru Voda si ca punct de intrare localitatea Isaccea, vizitarea statiei aflate aici fiind unul din punctele de pe agenda evenimentului.

In viitor, dezvoltarea tranzitului international de gaze naturale va fi asigurat prin participarea TRANSGAZ la proiectul Nabucco, traseul conductei urmand a traversa urmatoarele tari: Turcia, Bulgaria, Romania, Ungaria, Austria. Conform acestui proiect vor fi transportate cca. 31 mld.mc/an gaze naturale din Orientul Mijlociu si zona Marii Caspice spre Europa Centrala si de Vest.

Aniversarea celor 35 de ani de tranzit a fost un excelent prilej pentru a multumi tuturor celor care, prin daruire si profesionalism, fac posibila aceasta activitate in tara noasta dar si de a discuta, cu partenerii interni si internationali, posibilitati viitoare de colaborare.

Ars Advertising ofera consultanta in comunicare societatii SNTGN Transgaz SA inca din anul 2007, reusita acestui eveniment fiind rezultatul excelentei colaborari existente intre cele doua companii, Transgaz manifestand un interes constant in promovarea bradului si sustinerea imaginii.

Despre Ars Advertising SA

Ars Advertising este liderul national in domeniul comunicarii institutionale din Romania. Incepand cu anul 2004 am derulat exclusiv proiecte publice de comunicare, specializandu-ne personalul si adaptandu-ne structura organizatorica pentru a face performanta in comunicarea institutionala.
Specializarea ne permite sa oferim organizatiilor si institutiilor cu care lucram servicii care presupun simultan stiinta comunicarii, practica institutionala si întelegerea profunda a conditionarilor mediului în care acestea activeaza. Printre aceste servicii specifice se numara: Auditul Comunicarii, Planificarea Comunicarii, Pozitionarea Corporate, Managementul Reputatiei, Relatia cu Autoritatile Publice, Managementul Crizei.

Ars Advertising - Splaiul Unirii nr. 16, Muntenia Business Center
Mirela Stoica
PR Manager
0731406000
mirela.stoica@ars.ro