Caravana sportului si dansului organizat de Ars Nova

Locul desfasurarii: Lotuc Center,Real

Organizator: Ars Noav

Weekendul acesta locuitorii orasului Oradea au avut ocazia de a participa la evenimentul artistic organizat de catre studioul de intretinere corporala, modelare si dans "Ars Nova".

Initiativa Studioului Ars Nova s-a nascut ca o incercare de a readuce oradenilor sansa de a experimenta sanatatea prin miscare ritmica in adevaratul sens al cuvantului, de a oferi fiecaruia posibilitatea unei vieti active si sanatoase pe diferite ritmuri muzicale practicand una sau mai multe activitati din cadrul studioului atat pentru adulti cat si pentru copii.

Am avut demonstratii de aerobic, aerobic-latino, tae-bo, master stretching, gimnastica, balet si majorete. Oradenii au raspuns pozitiv invitatiei noastre si s-au aratat interesati de cursuri. Zeci de copii si parinti prezenti, sambata seara in Oraselul Copiilor s-au aratat incantati de show-ul demonstrativ. Caravana ArsNova si-a continuat itinerariul spre Lotus Center iar mai apoi in ziua urmatoare a poposit in complexele comerciale Real 1 respectiv Real 2.

Evenimentul a fost sustinut de catre Directia Judeteana pentru Sport si Inspectoratul Scolar Bihor, parteneri impreuna cu care Ars Nova promoveaza un proiect in scolile din Oradea. In urma acestuia in fiecare instiutie scolara ar urma sa se infiinteze o trupa de majorete.
Oradea,

Despre ARS NOVA SRL

Companie specializata in predarea activitatilor extrascolare pentru copii si adolescenti(gimnastica, balet ,majorete,dans modern, acrobatica, inot, modern jazz) precum si programe de modelare corporala pentru adulti(aerobic, step, tae bo, dance latino, fitball, master streching, aquafitness).Unicul Centru Asociat IDA(Asociatia Internationala de Dans) si FIF(Federatia Italiana de Fitness)din Romania, organizeaza diverse seminarii de dans(hip hop, contemporan, musical, modern jazz etc.) si Fitness(hi-lo . step . aerobic dance . boot camp . power pump . tbw . gag . yoga . tb-gps . house . jazz style . low impact new style . tba . latin dance . tbw-rtp ,kombat gag) predate de cei mai buni profesori-antrenori din intreaga lume.

Participare: Intrare libera