Prezentare activitate Art Of Habitat

Breaza - 5 decembrie 2022

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Art Of Habitat are ca activitate principala: închirierea de domuri geodezice (închirierea include si costurile de transport si montare) in care clientul sa poată organiza evenimente (corporate, teambuildinguri, targuri nationale si internationale, evenimente sociale precum nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, petreceri cu tematica, cocktail-uri, etc.) sau sa îl folosească ca spațiu pentru birou/depozitare/spațiu comercial etc.

Domurile geodezice pot fi montate oriunde (la cererea clientului), fără prea mult efort (timp montare cateva ore) si fără a necesita construcție. Astfel, compania va livra servicii de închiriere in locația impusa de client prin montarea domului.

Forma sferica a domului – a fost inventata recent, in secolul XX – inovarea venind din durabilitatea, stabilitatea structurii si faptul ca este usor de construit, necesar de material este mic etc. Cel mai important aspect al structurilor geodezice fiind ca necesarul de material pentru realizarea structurii, raportat la amprenta la sol a acesteia, este foarte mic, comparativ cu o structura clasica. Pot avea pana la 1000 mp amprenta la sol, fără susținere.

Domurile geodezice s-au dovedit a fi una dintre cele mai durabile tipuri de cladiri, cu un impact foarte scazut asupra mediului datorita lipsei necesitatii unei structuri de fundatie. Toate materiile prime utilizate pentru productie sunt 100% reciclabile si se utilizeaza energie regenerabila pentru procesele de fabricatie.

Compania Art of Habitat deține in prezent 9 domuri geodezice de diferite mărimi, respectiv:

-         Dom geodezic 40mp – 6 buc

-         Dom geodezic 50mp – 2 buc

-         Dom geodezic 75mp – 1 buc

Pentru mai multe informații legat de închirierea si disponibilitatea acestora ne puteti contacta la adresa artofhabitat@gmail.com sau pe pagina de Facebook: Art of Habitat (https://www.facebook.com/profile.php?id=100087157713156)

Va mulțumim!

Echipa Art of Habitat

Taguri: art of habitat
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/art-of-habitat/prezentare-activitate-art-of-habitat