art-terapie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema art-terapie

 • art-terapie. Logo

  art-terapie

  Targu-Jiu, Gorj - 4 May 2016

  Comunicat de Asociatia Down Art Therapy

  Copiii cu Sindrom Down pot duce o viață împlinită. Implică-te! Ajută! Donează! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sindrom down , dart , art-terapie

 • art-terapie. STOP discriminarii!

  art-terapie

  Targu Jiu, Gorj - 17 April 2018

  Comunicat de Asociatia Down Art Therapy

  Persoanele cu Sindrom Down pot duce o viață împlinită. Scapă de prejudecăți! Implică-te! Ajută! Donează (2%)! Memento (mori): (Chiar dacă ar PUTEA avea Sindrom Down pruncul), AVORTUL nu te face neînsărcinată, te face MAMA unui COPIL ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sindrom down , avort , art-terapie , down art therapy

  Vezi toate comunicatele de presa despre art-terapie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul art-terapie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la art-terapie. Informatiile despre art-terapie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul art-terapie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la art-terapie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.