Festivalul Roadele Pamantului la Casa Universitarilor, strada Dionisie Lupu nr 46, Bucuresti

BUCURESTI - 30 august 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

Targ traditional de toamna, cu delicii si dichisuri tomnatece.
Pret de doua zile, pline, adica sambata 11 septembrie si duminica 12 septembrie, intre orele 10.00-20.00, Gradinta Casei Universitarilor va rasuna de voie buna iar mirosul proaspat al zacustii preparate pel loc si mustul proaspat stors, va chema toti pofticiosii sa ne calce pragul.

Festivalul Roadele Pamantului

Festivalul Roadele Pamantului

Asociația Mestesug Events va invită să participați la cel mai frumos și spectaculos eveniment al începutului de toamna, 11-12 septembrie, Casa Universitarilor, strada Dionisie Lupu 46.

Festivalul Roadele Toamnei are câteva particularități in premieră și anume:

1. Secțiunea bunătăți de toamna , unde participa producători de produse bio, preparate tradiționale din carne, lapte și brânză, producători de conserve pentru iarna, dulcețuri și miere de albine.

2. Secțiunea SENZATIONAL, care va aduce in eveniment:

- prepararea unei tone de zacusca, facuta pe loc la ceaun;

- mustărie cu sortimente de must stors proaspăt pe loc- program artistic dansuri ale școlilor de dans;

- transmisii Live.

3. Secțiunea SHOPPING pentru sănătate

- cosmetice bio;

- produse Raw vegane;

- bijuterii și creații vestimentare;

- marochinărie;

 -produse bio.

Evenimentul va fi unul specific toamnei cu decorațiuni de toamna și care va aduna un trafic de câteva mii de vizitatori pe zi.

Pastrama de berbecut la ceaun, must proaspat stors si zacusca preparata pe loc, vor face deliciul acestui eveniment culinar de toamna.

Cei care na vor vizita, vor avea parte si de un program artistic, sambata intre 16.00-18.00, iar mai apoi pot sa faca o sesiune de shopping de calitate, produse handmade, cosmetice bio, produse din lavanda, sortimente de castravete amar BIO, cateva zeci de sortimente de rosii, dar si dulciuri de casa si preparate la ceaun, sarmalute oltenesti si lipii.

Asadar va dăm adunarea într-o locație cu tradiție și cu încărcătură academica! Mai avem ceva timp de zbenguiala, deci ne putem bucura de verdeață și de mișcare în aer liber, jocuri și concursuri pentru cei mici. Program artistic susținut de cele mai prestigioase scoli de dans! Ateliere de creație pentru copii. Ne pregatim si de scoala, cu hainute noi, creatii handmade de cea mai buna calitate, cu încărcătură pozitivă, care sa ne amintească cu drag de vacanță și care sa ne poarte și noroc! Accesorii, bântuite, coronite, papioane, cămăși, rochițe, tenesi și încălțăminte lucrata manual și pictata cu mult bun gust. Promovam un stil de viaţă sănătos, care oferă o gamă completă de resurse, contând în produse, tehnologii și servicii eco (bio), naturale și organice.

Evenimentul aduce în atenţia publicului bucurestean o alternativă puternică la modul actual de viaţă, din care fac parte atât de controversatele E-uri, coloranţii, aditivii și chimicalele. Promovarea producătorilor naţionali de produse eco (bio), naturale și organice. Asigurarea contactului direct dintre producători/comercianţi și consumatori. Încurajarea și susţinerea consumului de produse eco (bio) și organice și servicii în domeniu.

Tematica evenimentului: Alimentaţie, alimente bio și produse tradiţionale, produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, băuturi, ceaiuri, siropuri și produse dietetice, produse apicole, uleiuri naturale, tincturi și extracte din plante, plante medicinale.

Cu siguranta in mijlocul naturii, intr-o zona cu multa verdeata si delicii culinare, nu are cum sa nu-ti transforme weekendul in ceva de vis!

Expozantii care doresc sa participe se pot inscrie pe whatsapp la 0735.510.499 si pe urmatorul link: https://artasitraditii.ro/cont-inscriere-expozanti/.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arta-si-traditii/festivalul-roadele-pamantului-la-casa-universitarilor-strada-dionisie-lupu-nr-46-bucuresti