STAGIU EXTRAORDINAR Tinerete, sanatate, longevitate prin Taiji Cu Maestrul Yuan Xiu Gang

BUCURESTI - 12 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport

ARTASIA – ACADEMIA DE ARTE ASIATICE - propune cu fiecare astfel de eveniment special, dar si cu toate celelalte activitati desfasurate, imbunatatirea calitatii Vietii.
Dezvoltarea personala si autocunoasterea reprezinta aspecte fara de care viata noastra nu poate fi una de calitate.

STAGIU EXTRAORDINAR  Tinerete, sanatate, longevitate prin Taiji  Cu Maestrul Yuan Xiu Gang

 

"Calitatea Vietii este mai importanta decat Viata in sine" (Alexis Carrel)

 

12-15  IANUARIE 2012 – BUCURESTI

 

ARTASIA – ACADEMIA DE ARTE ASIATICE - propune cu fiecare astfel de eveniment special, dar si cu toate celelalte activitati desfasurate, imbunatatirea calitatii Vietii.

Dezvoltarea personala si autocunoasterea reprezinta aspecte fara de care viata noastra nu poate fi una de calitate.

 

Maestrul Yuan XiuGang este considerat a fi a 15-a generatie pe linie directa de la Zhang San Feng, despre care legenda spune ca este fondatorul artelor martiale interne din Muntii Wudang.

Maestrul conduce Academia de KungFu Traditional Taoist din Wudang.

 

Taijiquan pentru tinerete, sanatate, longevitate

Meditatie pentru armonie si autocunoastere

 

Taijiquan este la origine o arta martiala interna, recunoscut insa azi ca unul din cele mai eficiente exercitii pentru sanatate. Cercetarile moderne si experimentele pe loturi de practicanti vorbesc despre efectele benefice deosebite la nivelul intregului organism.

Taijiquan-ul este denumit si Meditatie in Miscare.

Continutul acestui stagiu sustinut de Maestrul Yuan Xiu Gang se adreseaza oricarei persoane care doreste sa inteleaga importanta cunoasterii interiorului propriu si a transformarii, indiferent ca are o inclinatie catre practicile corporale sau catre cele meditative.

Incepatorii vor avea ocazia sa faca un prim pas in domeniul practicilor interne, iar cei care deja au nivele avansate sa aprofundeze si sa descopere noi fatete ale acestor practici, care au la baza principiile viziunii taoiste. 

 

Contact:

ARTASIA – ACADEMIA DE ARTE ASIATICE

Tel:  0727 77 22 89, 0723 36 59 79

www.artasia.ro

Despre Artasia Academy

Artasia - Academia de Arte Asiatice - promoveaza un stil de viata sanatos. Domeniile de activitate prezentate sunt artele martiale chinezesti, prin exersarea carora se poate obtine modelarea corporala, imbunatatirea sanatatii, scaderea nivelului de stres, o mai buna intelegere a ceea ce ne inconjoara, cat si a propriei persoane. Artasia activeaza de aproape 10 ani, aducand in Romania un mod unic de mentinere a tineretii si atingere a longevitatii.

Taguri: Artasiataijitaiyinwushuqigong
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/artasia-academy/stagiu-extraordinar-tinerete-sanatate-longevitate-prin-taiji-cu-maestrul-yuan-xiu-gang