Artasia

Comunicate de presa si evenimente pe tema Artasia

 • Artasia. STAGIU EXTRAORDINAR Tinerete, sanatate, longevitate prin Taiji Cu Maestrul Yuan Xiu Gang

  Artasia

  Bucuresti - 12 decembrie 2011

  Comunicat de Artasia International S.R.L.

  Artasia – ACADEMIA DE ARTE ASIATICE - propune cu fiecare astfel de eveniment special, dar si cu toate celelalte activitati desfasurate, imbunatatirea calitatii Vietii. Dezvoltarea personala si autocunoasterea reprezinta aspecte fara de care viata n ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: artasia , taiji , taiyin , wushu , qigong

  Vezi toate comunicatele de presa despre Artasia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Artasia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Artasia. Informatiile despre Artasia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Artasia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Artasia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.