Grupul elvețian Artemis a recepționat încă o unitate industrială cu birouri și braserie în parcul industrial Artemis de langa Timisoara

BUCURESTI - 5 august 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Imobiliare

Artemis Real Estate a recepționat în Sananadrei finalizarea construcției de 6500 mp a unei cladiri industriale cu birouri și bistro, în cadrul Parcului Industrial Artemis, din Sânandrei, Timis, o dezvoltare de peste 5 milioane de euro.

poza cladire industriala

poza cladire industriala

Artemis Real Estate a recepționat în Sananadrei finalizarea construcției de 6500 mp a unei cladiri industriale cu birouri și bistro, în cadrul Parcului Industrial Artemis, o dezvoltare de peste 5 milioane de euro.

Localizat în comuna Sânandrei, județul Timiș, Parcul Industrial Artemis se află la o distanță de doar 7 km de centrul orașului Timișoara, la intersecția cu viitorul drum expres care va face legătura directă între România și Europa de Vest. Artemis își urmează strategia de dezvoltare a parcurilor industriale avand ca scop crearea unui cluster industrial in zona de nord a periferiei orașului Timisoara, unde deține peste 180 Ha de teren industrial.

 

„Suntem pe de o parte investitor, dar și dezvoltator. Ne place creșterea organică. Urmărim punerea în aplicare a startegiei noastre de dezvoltare, prin planificare si construire anuală de unități industriale, dar suntem atenți și la costuri. Trăim vremuri complicate, iar gestionarea lanțului de aprovizionare contra unui segment de timp prestabilit construcției noastre, nu a fost ușoară de gestionat și totuși am reușit. Important pentru noi este să nu facem rabat de la calitatea pe care o impunem constructorilor. Am inchiriat brasseria, iar cu privire la partea industrială și de birouri avem negocieri finale cu jucători internaționali”, spune Dr. Adriana Cioca, Managing Director al Artemis Real Estate.

 

Artemis Real Estate deține peste 180 Ha de teren imparțite în 5 parcuri industriale, in satele satelit orasului Timisoara, pe care intenționează să le dezvolte. Artemis Real Estate este și co-proprietar în Proiectul Banat Business Park, situat tot in Sananadrei, iar in Timisoara mai deține 2Ha de teren pentru care pregatește un proiect rezidențial, aflat la nivel Plan Urbanistic Zonal.

Grupul Elvetian Artemis Holding, este o afacere de familie, cu sediul în Elveția, deține Grupul Franke, Grupul Artemis Real Estate, Grupul Asset Management cu participații în diferite companii, cele mai importante find: Forbo, Rieter, Autoneum, AdvalTech, Novelteak dar și Groupul Feintool.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/artemis-real-estate1/grupul-elvetian-artemis-a-receptionat-inca-o-unitate-industriala-cu-birouri-si-braserie-in-parcul-industrial-artemis-de-langa-timisoara