ArtEveryWhere    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ArtEveryWhere

 • ArtEveryWhere. Castigatorii - Trupa ArtEveryWhere

  ArtEveryWhere

  Bucuresti - 6 iulie 2011

  Comunicat de GRSPSociety

  ... ArtEveryWhere vor răsuna şi la Amsterdam! Cei cinci tineri au fost aleşi câştigători ai concursului ACTziune pe scenă!, organizat în cadrul proiectului Atelier 4 al GRSPSociety (Societatea ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: teatru , grspsociety , atelier 4 , actziune pe scena , implicare civica , arteverywhere

  Vezi toate comunicatele de presa despre ArtEveryWhere

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ArtEveryWhere.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ArtEveryWhere. Informatiile despre ArtEveryWhere cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ArtEveryWhere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ArtEveryWhere, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.