Poze Artiști plastici

 • Licitatie HOSPICE & lavacow

  Poza: Obiecte donate de Angela Gheorghiu, Andreea Răducan și artiști plastici vor fi licitate online în sprijinul HOSPICE Casa Speranței

 • e-BUYART.com promoveaza artistii plastici romani in strainatate

  Poza: e-BUYART.com promoveaza artistii plastici romani in strainatate

 • O noua carte gratuita la Editura LiterNet, o posibilitate pentru o amintire: Luiza Barcan - Artisti plastici la Serata lui Iosif Sava (http://editura.liternet.ro)

  Poza: O noua carte gratuita la Editura LiterNet, o posibilitate pentru o amintire: Luiza Barcan - Artisti plastici la Serata lui Iosif Sava (http://editura.liternet.ro)

 • Expozitia Ioan Iacob, Galeria Dignitas

  Poza: Intalnire-eveniment cu Ioan Iacob la Galeria Fundatiei Dignitas - lansarea proiectului de promovare a artistilor plastici romani contemporani.

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: Artiști români contemporani

 • Scoala de muzica

  Poza: Şcoala de Muzică şi Teatru Bravissimo Art School susține performanța, descoperă, formează și promovează adevărații artiști!

 • OABFB2020

  Poza: Open Air Blues Festival Brezoi 2020 – primele informații și artiști confirmați

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul artiști plastici.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la artiști plastici. Pozele pe tema artiști plastici cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul artiști plastici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la artiști plastici, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la artiști plastici.