Articol contabil

Definitie Articol contabil

Operatiune contabila reflectata sub forma de egalitate intre debitul si creditul a doua conturi utilizate pentru inregistrarea unei operatii economice sau financiare.Articol contabil compus - egalitate intre debitul unui cont si creditul mai multor conturi sau invers.Articol contabil simplu - egalitate intre debitul unui cont si creditul unui alt cont.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Articol contabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Articol contabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Articol contabil. Definitiile termenilor despre Articol contabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Articol contabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Articol contabil.