Articolul contabil simplu

Definitie articolul contabil simplu

este format dintr-un singur cont debitor si un singur cont creditor. Astfel de articole contabile se intocmesc pentru operatiile economice care determina modificarea a doua elemente patrimoniale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Articolul contabil simplu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul articolul contabil simplu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la articolul contabil simplu. Definitiile termenilor despre articolul contabil simplu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la articolul contabil simplu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la articolul contabil simplu.