Cursuri de actorie, scenaristica si regie de film in Bucuresti

Organizator: Artis Consulting & Training

Începe a 5-a ediţie a cursurilor pentru regie de film, scenaristică şi actorie, ţinute de prof. Mihnea Columbeanu.

Cursurile reprezintă o ofertă pe piaţa din România care se deosebeşte prin amplitudine (cursurile durează 6-7 luni), prin costul avantajos, prin constanţa sa de-a lungul timpului, prin rezultatele participanţilor, prin comunitatea iniţială de amatori de film care devin o reţea de regizori, scenarişti şi actori şi prin nivelul de expertiză, standardul de profesionalism şi structura metodică de a aplica regulile gramaticii vizuale. 

“O metoda neconventionala, foarte interactiva, cu un colectiv cald si cu un profesor care ofera, dincolo de teorie, sfaturi si ajutor, un stimulent pentru dezvoltarea propriilor viziuni. Un curs orientat catre participanti.”

Flavia Cioceanu, regizor si scenarist de scurt-metraj,

participant la cursurile de regie, sesiunea nov. 2008 - sept. 2009 

Fiecare din cele 3 cursuri vor fi ţinute câte 2 ore în fiecare week-end, însoţite de posibilitatea participării pentru cursanţii la oricare din acestea trei la o vizionare şi analiză de film clasic. 

Cursurile de regie se finalizează cu realizarea a 2 scurt-metraje în cadrul cărora fiecare cursant va expune o temă care îl interesează, dezvoltată pe parcursul lunilor de studiu. 

Cursurile de scenaristică se finalizează cu definitivarea unui scenariu de scurt-metraj care poate fi transpus pe ecran de către un regizor, şi a unuia de lung-metraj care va fi predat unei case de producţie profesioniste. Scenariile vor fi dezvoltate pornind de la ideile cursanţilor, pe care fiecare are libertatea de a le exprima în propriul stil. 

Cursurile de actorie antrenează mişcarea scenică, discursul, dicţiunea,pentru a juca un monolog, sau un rol în opere de dimensiuni mici până la medii. Absolvenţii vor avea abilităţile pentru a trece un examen de actorie sau o probă pentru obţinerea unui rol într-o piesă de teatru, un spectacol de televiziune sau un film de scurt-metraj. 

Se acordă reduceri!

Un curs=200 lei. Două cursuri=300 lei. Trei cursuri=400 lei.

Plata în avans 2 luni=300 lei. Plata în avans 3 luni=400 lei. 

Vineri, 4 martie 2011, orele 17-19, se va realiza o prezentare generală a cursurilor. Se vor proiecta şi scurt-metraje realizate de absolventi din anii anteriori.

Cursurile încep sâmbătă 5 martie 2011 şi ţin până în iunie, cu continuare în oct-dec 2011 sau, versiunea intensivă, mar-aug. 2011. 

Afişul cursurilor şi mărturiile participanţilor aici: http://bit.ly/hWcxNA

Găseşti filme ale participanţilor din anii anteriori aici: http://bit.ly/emV6nS

 Găseşti fotografii de la cursuri şi de la filmări aici: http://bit.ly/idKWbb

Inscrieri, informatii si contact:

Stefan Alexandrescu – organizator 0766 218 550

Mihnea Columbeanu – mihneacolumbeanu@yahoo.com

Despre ARTIS CONSULTING & TRAINING S.R.L.

Artis Consulting & Training este o companie înfiinţată în 2004, care oferă soluţii şi resurse pentru corporaţii şi persoane fizice, prin intermediul serviciilor de copywriting, consultanţă, workshop şi coaching. Valorile companiei sunt: eficienţă, inovaţie şi dezvoltare personală. Viziunea pe care Artis ţi-o oferă este construirea unor baze de influenţă etică şi educaţie în Romania între organizaţii şi publicurile lor ţintă. Facebook: http://www.facebook.com/artis.consulting.training

Confirmare pana la data: 4 March 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie