Ghidul invatarii eficiente

Locul desfasurarii: http://discerne.wordpress.com/2012/04/02/ghid-pentru-invatarea-eficienta/

Organizator: Artis Consulting & Training

Ghidul invatarii eficiente

Artis Consulting & Training prezintă, în parteneriat cu 4Career, un nou e-book despre memorare , concentrare şi citire rapidă, care va fi inclus pe cea de-a treia ediţie a CD-ului cu materiale de învăţare eficientă, alaturi de audiobookul „Curs practic pentru antrenamentul citirii accelerate. 9 lecţii de învăţare eficientă”.

E-book-ul "Ghid pentru învăţarea eficientă" este DISPONIBIL ACUM, urmând ca şi audiobookul să fie lansat în curând. Produsul se adresează elevilor, studenţilor, profesorilor, pedagogilor, trainerilor, jurnaliştilor si tuturor acelora care, inerent muncii lor, au de lucru cu multă documentaţie. Accesaţi linkul si programul evenimentului pentru mai multe detalii!

 

Învăţarea eficientă îmbină tehnici de citire rapidă, memorare, concentrare şi relaxare. Acestea au aproximativ acelaşi public, interesat să pună baza dezvoltării personale şi profesionale.

Nu contează cât de mult citim, ci cât de mult reţinem. De aceea, mai ales atunci când avem de memorat un conţinut complex, tehnicile de memorare îşi spun cuvântul. Acestea sunt folosite şi aplicate pentru a fixa informaţia care este procesată prin citire, în aşa fel încât să ne amintim de ea oricând avem nevoie, în forma cea mai probabilă în care va fi solicitată.

Concentrarea face parte din arsenalul zilnic ce ar trebui să se găsească atât în posesia celor care învaţă, cât şi a celor care lucrează. De calitatea concentrării, depinde calitatea eforturilor noastre.

Secretul în citirea rapidă este că fiecare dintre noi, cu cât îşi antreneză capacitatea de a citi rapid şi o foloseşte, reţine mai mult, mai repede şi mai bine.

 

Caracterul e-book-ului

  • succint, rezumă ce este esenţial, ca practică, în prima jumătate
  • explicativ, te ajută să înţelegi cum funcţionează citirea accelerată şi memorarea, conţine interviuri cu specialişti;
  • uşor de parcurs
  • promoţional, te invită să afli mai mult despre învăţarea eficientă

Acest material este a doua carte despre învăţare eficientă publicată de Ştefan Alexandrescu, care urmând cursuri de creativitate, memorare, concentrare şi citire accelerată, a ajuns prin exerciţiu constant la abilitatea de a citi cu peste 10.000 de cuvinte pe minut. În 2012, pe baza unei variante re-documentate şi adăugite a acestui proiect, el a realizat un audiobook şi un e-book, care vor fi lansate în cadrul celei de-a treia ediţii a CD-ului cu materiale de învăţare eficientă. 

Toti cei care au cumparat o versiune anterioara a CD-ului cu materiale de invatare eficienta (2005 sau 2008), vor primi gratuit noua versiune.    

OFERTA DE PARTENERIAT

În cadrul CD-ului, se oferă, contra cost, spaţiu publicitar (audio si/sau text). Cei interesaţi sunt rugati să îl contacteze prin e-mail/facebook pe managerul proiectului, Stefan Alexandrescu .

Despre ARTIS CONSULTING & TRAINING S.R.L.

Artis Consulting & Training este o companie înfiinţată în 2004, care oferă soluţii şi resurse pentru corporaţii şi persoane fizice, prin intermediul serviciilor de copywriting, consultanţă, workshop şi coaching. Valorile companiei sunt: eficienţă, inovaţie şi dezvoltare personală. Viziunea pe care Artis ţi-o oferă este construirea unor baze de influenţă etică şi educaţie în Romania între organizaţii şi publicurile lor ţintă. Facebook: http://www.facebook.com/artis.consulting.training

Confirmare pana la data: 20 aprilie 2012

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • 4Career 4Career