Cât costă renovarea casei cu un arhitect de interior? Citește aici despre preturi in designul de interior!

BUCURESTI - 19 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Spațiul interior ar trebui să povestească despre cine ești tu și să adune o colecție de obiecte pe care le iubești, iar ca viziunea despre amenajarea interioară mult dorită să devină realitate, fără timp și bugete risipite, e bine să apelezi la specialiști. O echipă de arhitecți te va ajuta în întregul proces de renovare, te vor ghida, inspira și elibera de mult efort în timpul șantierului și al implementării.

Design interior eclectic

Design interior eclectic

 O renovare costă cât vrei tu. 

Alexandra

Dacă ești în căutarea unor specialiști pentru spațiul tău de locuit, echipa Artizone îți oferă ajutorul necesar pentru ca proiectul tău să prindă viață mai rapid și mai ușor. Pe lângă arhitecți și designeri cu experiență vastă, aici poți întâlni adevărați artizani care transformă interioarele în spații estetice și funcționale.  

Însă, fie că vorbim despre renovarea unui apartament sau a unei case, primul lucru la care ne gândim este bugetul. Varietatea de opțiuni existente pe piață și lipsa cunoștințelor legate de domeniu ne pot îngreuna procesul și, de cele mai multe ori, depășesc suma și timpul alocate. În schimb, un arhitect știe să se adapteze oricărui buget, oferind alternative în funcție de nevoi, dar, mai ales, prin experiența sa, cunoaște pașii întregului proces, astfel încât rezultatul să îndeplinească cerințele clientului.  

Cât costă renovarea cu un arhitect de interior?

Contractarea unui arhitect de interior poate varia în funcție de proiectul de renovare. Pentru un living de 40 mp pretul designului interior pornește de la 500 euro și poate crește până la 2500 euro pentru un proiect întreg al unui apartament cu 3 camere. Proiectele complexe pornesc de la 3000 euro, prețul crescând în funcție de complexitate și durată.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, îți recomandăm adrticolul nostru integral despre preturi design interior.