PerFormeri la Azuga pe 27 iulie

BUCURESTI - 22 iulie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Rezidenta artistica de la Azuga, prima etapa a proiectului 'PerForming the Body' organizat de ArtLink, este in plina desfasurare si se va termina pe 27 iulie. Cu aceasta ocazie vrem sa va invitam la Azuga pentru o mica prezentare a ceea ce s-a lucrat in timpul rezidentei si pentru discutii.

PerFormeri la Azuga pe 27 iulie

Proiectul 'PerForming the Body', concretizat in trei mini-rezidente artistice, este un laborator de creatie si compozitie coregrafica conceput pentru cinci persoane care au atins nivelul informational in domeniul dansului si care, prin includerea / participarea lor in acest program intensiv de lucru, vor fi ajutati sa acceada la nivelul pre-profesional.
Proiectul propune fiecaruia dintre cei cinci participanti crearea si performarea unei scurte piese coregrafice cu durata intre 15 si 20 de minute si lansarea acesteia la sfarsitul proiectului.

Prima rezidenta, cea de la Azuga, a inceput pe data de 12 iulie si se va termina pe 27 iulie. Urmatoarea rezidenta (4-11 august) consta in ateliere, vizionari de spectacole si discutii cu prestigiosi coregrafi din toata lumea in cadrul festivalului international de dans contemporan ImPulsTanz de la Viena. Ultima, desfasurata la Bucuresti in septembrie, va reprezenta perioada de definitivare a pieselor si se va termina cu premierele celor cinci artisti la inceputul lunii octombrie.


Deci avem placerea sa va invitam la Azuga, locul in care se danseaza in iulie, in ziua de joi, 27, orele 13.15. Am pregatit detalii pentru modalitati de a ajunge acolo - se fac maxim doua ore cu tren ori masina:

Tren
din Bucuresti (catre Azuga):
09.30 (ajunge la 11.36)
09.38 (ajunge la 12.07)
10.30 (ajunge la 12.42)

din Azuga (catre Bucuresti):
15.41 (ajunge la 17.32)
17.31 (ajunge la 19.22)
17.54 (ajunge la 20.05)

Masina - drumul obisnuit spre Brasov si apoi dreapta spre Azuga.

Va rugam sa confirmati telefonic sau pe mail venirea Dvs. pana miercuri 26 iulie inclusiv, pentru a va putea conduce la sau directiona spre locatiile noastre in Azuga.

Va multumim si va asteptam joi la munte!

Despre ArtLink

Partenerii proiectului: AFCN - Agentia Fondului Cultural National, CNDB - Centrul National al Dansului Bucuresti, Pro Helvetia - Programul Cultural Elvetian în Romania, ImpulzTanz Festival, ArCuB - Centrul de proiecte culturale al municipiului Bucuresti.
Parteneri ArtLink: comunicatedepresa.ro, port.ro.

Oana Ionita
PR Coordinator
+4 0727 579 588