Cătălin Botezatu promite seri jucăușe cu vinul Bote D’Amore

Iasi - 27 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Live site

După ce a căutat îndelung și a testat gusturi și arome care să se potrivească stilului său de viață, Cătălin Botezatu alege compania Bucium Iași, un producător de vinuri cu tradiție, pentru a lansa gama Bote D’Amore.

Gama Bote D'Amore

Gama Bote D'Amore

 Acest vin a fost creat la Bucium Iași special pentru nopțile exuberante și momentele pasionale. 

Cătălin Botezatu

Designerul Cătălin Botezatu a dezvoltat împreună cu Bucium Iași gama Bote D’Amore, după ce a fost sedus de eleganța licorilor, ,,una prețioasă și rafinată, extrasă parcă dintr-o colecție specială de primăvară-vară”, potrivită pentru trăirea intensă a acelor ,,clipe de neuitat”. Astfel a luat naștere gama Bote D’Amore, ca un simbol al stilului de viață al designerului, care își dorește să sublinieze intensitatea, pasiunea și seducția fiecărei clipe.

Bote D’Amore reprezintă o dovadă clară a  rafinamentului și excelenței vinurilor și spumantelor Bucium. Vinul Rose Demisec și cele două spumante: Spumant Rose Dulce și Spumant Alb Brut  fac parte din categoria  produselor premium si se adresează publicului care își dorește să trăiască momente speciale și să se  bucure de arome  desăvârșite.

Cătălin Botezatu lansează prima sa gamă de vinuri, Bote D’Amore care reușește, prin calitate, concentrație și arome, să fie pe placul cât mai multor consumatori. ,,Vinul este dedicat serilor jucăușe, în care se înfiripă povești de amor”, susține designerul, poziționând gama Bote D’Amore drept o alternativă românească la variantele internaționale care se găsesc în cluburile din România.

Bote D’Amore este un privilegiu. Ingredientul întâlnirilor așteptate și pasionale, emoției și seducției. Al plăcerii și gusturilor alese. O savoare intensă care se îmbină armonios cu lumea seducătoare a gamei Bote D’Amore și a celor care se delectează cu aceste licori.

Descoperă și tu savoarea pasională a vinului Bote D’Amore!

Persoane de contact:

Dorin Onofraşi - Director General SC A. Bucium SA Iaşi Tel.: 0232.230.999

Fax: 0232.231.517 Mobil: 0722.409.935 e-mail: dorin.onofrasi@buciumiasi.ro www.buciumiasi.ro

Marius Zănoagă - Director de Vânzări/Marketing SC A. Bucium SA Iaşi

Mobil: 0742109864 e-mail: marius.zanoaga@buciumiasi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/artvertising/catalin-botezatu-promite-seri-jucau-e-cu-vinul-bote-d-amore