Cataloagele şi revistele tipărite pot fi acum transpuse digital, în acelaşi format familiar consumatorilor

Cluj-Napoca - 13 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Dorind rentabilizarea investiţiei în materialele tipărite, eCataloage.ro, soluţia de transpunere digitală a tipăriturilor, oferă posibilitatea de a distribui online cataloage, broşuri, reviste sau orice alte materiale tipărite în acelaşi format familiar cititorilor, dar beneficiind în plus de avantajele interactive oferite de mediul digital.

eCataloage.ro converteşte materialele tipărite în materiale digitale interactive, astfel încât vizitatorii Internet pot răsfoi fiecare pagină prin câteva click-uri de mouse.

Publisherii şi companiile care folosesc materiale tipărite de prezentare au la dispoziţie de acum înainte o soluţie cu priză în rândul consumatorilor, care le permite cu succes să:

- Creeze un nou canal de distribuţie a materialelor tipărite;
- Sporească vânzările printr-o mai uşoară distribuţie a catalogului de produse;
- Micşoreze costurile de producţie şi distribuţie;
- Genereze noi oportunităţi de vânzare;
- Beneficieze de un plus de imagine prin integrarea în site-ul companiei a celor mai inovatoare aplicaţii electronice;
- Îmbunătăţească experienţele de cumpărare ale clienţilor.

Pentru detalii suplimentare, vizitaţi link-ul: http://www.ecataloage.ro.

Pentru mai multe informaţii despre acestă soluţie, vă invităm să ne contactaţi.

Despre Arxia

Arxia este o companie de new media ce oferă soluţii digitale eficiente şi inovatoare, bazate pe tehnologii web. Expertiza noastră acoperă consultanţa strategică, dezvoltarea şi promovarea afacerilor în mediul online. Arxia este specializată în soluţii eficiente de gestiune a conţinutului şi de e-commerce.
Ramona Neagu
Arxia SRL
Str. Pârâului nr. 2b
400651 Cluj-Napoca