Petrom alege Arxia e-Publishing pentru distribuţia online a Raportului Anual 2007

Cluj-Napoca - 23 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Raportul Anual Petrom 2007 este disponibil online într-un format inovator şi prietenos, prin Arxia e-Publishing, platforma selectată de Petrom pentru acest format de distribuţie.

Versiunea online a Raportului poate fi răsfoită pagină cu pagină, dar asigură în acelaşi timp şi accesul rapid la informaţii utilizând cuprinsul sau navigarea directă la o anumită pagină.

Interfaţa oferă posibilitatea de a alege rapid versiunea de limbă a Raportului, precum şi funcţii de căutare, adăugare notiţe, trimitere email către un prieten. În plus, Raportul Anual poate fi descărcat şi instalat şi offline, pentru a putea fi accesat cu uşurinţă şi atunci când conexiunea Internet nu este disponibilă.

'Raportul Anual Petrom 2007 marchează o premieră în România în ceea ce priveşte modalitatea de distribuţie a unui raport anual. Formatul nostru facilitează accesul la informaţiile Raportului atât prin interfaţa prietenoasă, uşor de folosit, cât şi prin faptul că tehnologia Flash utilizată rulează deja pe 98% din calculatoare internauţilor din România', a declarat Sebastian Florian, CEO Arxia.

Ediţia digitală a Raportului Anual Petrom poate fi vizualizată la adresa: www.petrom.com

DESPRE ARXIA E-PUBLISHING
Arxia e-Publishing este o platformă software complexă ce asigură suport publisherilor pentru întregul proces de transpunere al publicaţiilor în ediţii digitale şi distribuirea acestora către cititori. Printre clienţii Arxia e-Publishing se numără: PubliMedia Internaţional, Grupul Realitatea Caţavencu, Ziua, Agora Media.

Despre Arxia

DESPRE ARXIA
Arxia este o companie în expansiune cu o viziune matură, modelată de cei peste 6 ani de experienţă în domeniile new media / internet / software.

O echipă de peste 20 de persoane vă stă la dispoziţie pentru dezvoltarea şi implementarea de soluţii şi produse software inovatoare pentru suportul afacerilor din domeniile Publishing, Retail, Dezvoltare imobiliară şi Resurse umane.

Sebastian Florian
CEO, Arxia
Str. Pârâului nr. 2b
400651 Cluj-Napoca