Hai la scoala, in Delta Dunarii!

BUCURESTI - 9 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Un PM Agile prinde un pestisor de aur. Cand se pregatea sa-l transeze, pestisorul incepe sa vorbeasca – “Draga PM Agile, daca imi dai drumul, iti voi indeplini 3 dorinte”. Suparat, PM-ul Agile pune mana pe un satar si harst! transeaza pestisorul. Si apoi satisfacut, isi spune ca pentru sine: “Am mai scapat de unul care realizeaza totul in doar 3 sprinturi!”.

La un alt moment, un PMP prinde un alt pestisor de aur. La fel, pregatit sa-l gateasca, aude cum pestisorul ii spune: “Draga PMP, daca imi dai drumul, iti voi indeplini 3 dorinte”. PMP-ul nostru arunca pestisorul in oala de pe foc si, suparat, isi spune pentru sine: „Tripla constrangere nu mai e la moda de ceva vreme...”.
Voi ce ati face daca ati prinde pestisorul de aur? Pana sa va hotarati, noi va pregatim cadrul sa-l puteti prinde.

Hai la scoala, in Delta Dunarii!

In perioada 6-9 septembrie, PMI Romania Chapter organizeaza cea de-a doua editie a Scolii de PM, intr-un cadru natural unic oferit de Delta Dunarii , pe bratul Sfantu Gheorghe, in apropiere de Uzlina . Tema Scolii de Vara PMI 2012 este “Agile PM vs Traditional PM”.  Va invitam sa arbitram si chiar sa ne implicam in dezbaterea, ce se anunta a fi foarte animata.

Editia de anul acesta are ca obiective perfectionarea in randul participantilor a cunostintelor de managementul proiectului, atat traditional, cat si Agile, dar si dezvoltarea de abililitati interpersonale, totul intr-un decor pitoresc si relaxant.

Vor avea loc workshop -uri interactive pe teme de actualitate, moderate de speakeri cu o vasta experienta in managementul de proiect, la fel ca si traininguri inovatoare ce urmaresc dezvoltarea soft skill-urilor, atat de necesare unui manager de proiect.

Invitatul de onoare care va deschide seria dezbaterilor va fi Silvana Wasitova, PMI-ACP, Senior Consultant, Scrum & Agile Coach, ce va impartasi participantilor din experienta sa ca Agile Coach, certificat in metodologia SCRUM si din abilitatile dobandite de-a lungul unei cariere impresionante in managementul de proiect.

Din tabara “traditionalilor” va vorbi Narciss Popescu, PMP, trainer la PM Access, care vine cu o experienta de 10 ani in managementul proiectelor si de 6 ani ca trainer in domeniu.

Participantii vor aprofunda notiuni in Agile Project Management si Traditional PM, vor putea face comparatii intre cele doua abordari si se vor face diferentieri intre materialele de referinta pentru certificarea PMI-ACP.

Printre temele puse in discutie se mai numara: legatura dintre nivelul de maturitate al companiilor si nivelul de perfectionare al managerilor de proiect Agile si procentele de influenta ale metodologiilor Scrum, Waterfall si XP in crearea bazei de evaluare pentru PMI-ACP.

Scoala se adreseaza managerilor de proiect din orice domeniu, in Agile, indiferent de nivel, dar si celor care doresc sa se perfectioneze in managementul de proiect traditional.

Agenda Scolii de Vara:

06.09.2012 : Sosire

07.09.2012: 9.00-13.00 – PM Agile, Silvana Wasitova

                  14.00- 18.00 – PM Traditional, Narciss Popescu

08.09.2012: The New Project Manager (Agile vs. Traditional)

09.09.2012: Perfecting the New Project Manager with Soft Skills

Taxa de participare la Scoala de Vara PMI Romania este de 2.400 RON.

Taxa de participare redusa, pentru membri PMI Romania Chapter, este de 1.750 RON.

Se acorda 20% discount pentru inscrierea a cel putin 3 persoane din cadrul aceleiasi companii.

Pentru mai multe detalii si inscriere va rugam sa accesati: www.pmi.ro/cursuri

Despre As.Prof.PMI Romania Chapter

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este o organizatie, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.