Prestigio a lansat notebookul ultraportabil cu ecran lat de 12 inci şi funcţie Power Cinema

BUCURESTI - 27 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Prestigio, unul dintre cei mai dinamici producători internaţionali de monitoare şi televizoare LCD, laptopuri şi televizoare cu plasmă, a lansat un nou laptop 12.1” extrem de puternic dotat cu funcţia unică de redare CD-uri de muzică şi filme video DVD, precum şi de parcurgere a fotografiilor digitale fără încărcarea sistemului de operare.

Prestigio a lansat notebookul ultraportabil cu ecran lat de 12 inci şi funcţie Power Cinema

Visconte 120 este noul membru de excepţie al ultimei serii de notebook-uri Prestigio de înaltă performanţă. Noul şi elegantul model se poate lăuda cu o rezoluţie WXGA sporită de 1200x800, şi are ca segment ţintă persoanele care călătoresc frecvent, având nevoie de un laptop complet echipat şi uşor în acelaşi timp. Visconte 120 vă permite să îmbinaţi perfect munca dedicată şi divertismentul variat.
„Bijuteria” acestui model constă în funcţia încorporată Power Cinema care se activează la apăsarea butonului dedicat. Aceasta permite redarea CD-urilor digitale şi filmelor video DVD, precum şi parcurgerea fotografiilor digitale de pe CD sau cartelă flash fără a încărca sistemul de operare, operaţii posibile graţie micro-codului în sistem de operare Linux. Funcţia transformă efectiv notebook-ul într-un dispozitiv multifuncţional care încorporează un DVD, MP3, CD player portabil şi un vizualizator de imagini. Ceea ce este interesant este faptul că funcţia Power Cinema poate fi activată cu ajutorul unei telecomenzi opţionale care face din notebook un cinema portabil la domiciliu.

În ciuda caracterului său multifuncţional, greutăţii extrem de reduse (1,9 kg) şi dimensiunilor modeste (292x230x36 mm), Visconte 120 rămâne un puternic computer de înaltă performanţă având la bază un procesor Intel® Pentium® M (1.5 - 2 GHz) cu suport Dothan şi Banias. Soluţia grafică integrată bazată pe setul de cipuri Intel® 855GME cu tehnologie Intel® Extreme Graphics 2 oferă o experienţă de joc plăcută şi o bună vizualizare video. De asemenea, bateria Visconte 120 asigură o durată de funcţionare continuă remarcabilă, iar tehnologia Intel® CentrinoTM oferă funcţii de comunicaţie uşor de utilizat.

În plus, funcţia specială cu consum redus de energie Smart Power II prelungeşte durata de viaţă a bateriei cu până la 26 la sută, iar performantele Battery Mark and 3D Mark 2001 cu până la 10 la sută.

Gama largă de porturi asigură compatibilitatea şi capacitatea de conectare a notebokului. Visconte 120 este echipat cu 3 porturi USB 2.0, 1 port Ethernet RJ-45, 1 port modem RJ-11, 1 port VGA extern, 1 port IEEE1394, 1 port de ieşire S-Video, 1 mufă pentru căşti, 1 cititor de cartele 4-în-1 şi 1 mufă de microfon.

Posesorul unui astfel de notebook nu va rămâne niciodată fără conexiune deoarece capacităţile de comunicaţie Visconte sunt aproape neliminate. Acesta este echipat cu modul Intel® PRO/Wireless, un modem fax V.92, o cartelă Ethernet integrată de 10/100 Mbps şi un port de expansiune Bluetooth.

Despre ASBIS

Prestigio International cu sediul în Seul (Coreea de Sud) este unul dintre cei mai dinamici producători de monitoare şi televizoare LCD, laptopuri şi, de curând, televizoare cu plasmă. În 2003, compania a fuzionat cu Canyon Technology Group mărind considerabil raza de acţiune a companiei Prestigio la nivel internaţional. La ora actuală, Prestigio este o marcă recunoscută sub numele căreia se vând monitoarele LCD şi notebookuri în 25 de state din întreaga lume. Controlul riguros al calităţii şi tehnologiile inovatoare se află la baza strategiei companiei Prestigio. Astăzi, Prestigio este implicată activ în regiunea EMEA, dispunând de 3 reprezentanţe situate în Europa de Vest (Gorinchem, Olanda), Europa Centrală şi de Est (Praga, Republica Cehă) şi CIS (Moscova, Federaţia Rusă).


Distribuitor autorizat:
ASBIS Romania
Sos Odai 105-107
sector 1 Bucuresti
tel: 021 233 38 41
office@asbis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asbis/prestigio-a-lansat-notebookul-ultraportabil-cu-ecran-lat-de-12-inci-si-functie-power-cinema