Ilie Nastase lanseaza ilie-nastase.com

BUCURESTI - 1 martie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Internet

In data de 1 martie Ilie Nastase lanseaza site-ul ilie-nastase.com, urmarind sa creeze o punte de comunicare eficienta, ce utilizeaza toate caracteristicile mediului online, intre marele sportiv si publicul sau.

Ilie Nastase

Ilie Nastase

Site-ul ilie-nastase.com functioneaza ca un centru de resurse Ilie Nastase, in sensul in care el poate oferi cititorului toate informatiile despre viata sportiva si cea extra-sportiva a campionului roman. O sectiune de galerii foto va face publica pentru cei interesati o serie de fotografii din arhiva personala, incepand cu primii ani ai carierei si incheind cu momentul actual.

Pe langa aceasta componenta, platforma gazduieste si o sectiune de blog, in care Ilie Nastase va posta cu o oarecare frecventa informatii legate de activitatile sale, clarificari ale diverselor neintelegeri media etc. Tot pe platforma de blog vor aparea, sub numele “Cineva ma intreaba!” scurte pastile video in care Ilie Nastase raspunde unor intrebari.

In prima postare pe blogul sau, Ilie Nastase lamureste intentiile sale cu privire la acest site: “Am facut acest site pentru ca sunt dispus sa comunic cu cei ce sunt interesati de persoana mea, si vreau ca aceasta comunicare sa fi una transparenta si in limitele decentei. Nu de putine ori am fost pus in situatii jenante de catre oameni ce voiau sa imi smulga bucati din viata pentru a le distribui in diverse reviste de scandal. Asta este soarta oricarei persoane publice si pentru ca inteleg ca intr-o oarecare masura ca oamenii au curiozitati voi incerca sa le satisfac prin comunicare constanta prin intermediul aceste platforme. ”

Puteti urmari un scurt interviu in care Ilie vorbeste despre acest proiect al sau la adresa: http://youtu.be/cb7t7o4mXnQ

Lansarea site-ului este dublata de lansarea unei pagini oficiale de facebook prin care admiratorii tenismenului vor putea fi la curent cu ultimele modificari din interiorul site-ului sau cu anunturi ce vor fi facute in premiera pe aceasta pagina. Utilizatorii interesati pot gasi pagina la adresa: www.facebook.com/ilienastase.