Ascent Group încurajează investiţiile transfrontaliere româno – bulgare prin evenimentul “No Borders”

Locul desfasurarii: Ruse

Organizator: Ascent Group

Bucureşti, iunie 2009 – Ascent Group, în parteneriat cu UNPR - Uniunea Naţională a Patronatului Român, BRCCI – Camera de Comerţ şi Industrie Bulgaro – Română, revista Manager din Bulgaria şi revista „Consulting Review” din România va organiza în data de 18 iunie 2009, la Ruse, în Bulgaria evenimentul „No Borders”- o întâlnire de afaceri bilaterală româno-bulgară.


România şi Bulgaria, două ţări vecine, cu foarte multe asemănări şi totodată cu foarte mare potenţial de cooperare au fost separate mai multe decenii prin graniţe care acum au rămas doar simbolice.

Ascent Group şi-a propus să dărâme această ultimă graniţă imaginară, prin evenimentul „No Borders” organizat la Ruse, un important eveniment transfrontalier care va beneficia de prezenţa unui număr important de companii din Romania şi din Bulgaria. Scopul acestei misiuni economice este de a încuraja investitorii din cele doua ţări să coopereze, de a le facilita accesul pe piaţa vecină beneficiind de oportunităţile pe care cealaltă ţară le oferă investitorilor, respectiv de a stimula parteneriatele de afaceri pentru companii din ambele ţări.

Ascent Group este un grup românesc de consultanţă, cu birouri proprii în România (Bucureşti şi Arad), Bulgaria, Serbia, Cipru şi Republica Moldova, care s-a născut pentru a răspunde unei necesităţi de servicii de consultanţă de înaltă calitate în Europa de Est, pentru investitorii străini. Până la ora actuală, Ascent Group este compania românească de consultanţă cu cea mai mare extindere în afara graniţelor Românei.

„No Borders” este un proiect care încurajează investitorii din Romania şi Bulgaria, respectiv le facilitează accesul pe piaţa vecină beneficiind de oportunităţile pe care cealaltă ţară le oferă investitorilor.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi site-ul www.ascentgroup.ro.Bucureşti, 04.06.2009

Dina Ţarălungă
PR manager
Ascent Group

Tel: 0040-730-582897

Despre ASCENT BUSINESS DEVELOPMENT

Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, oferă servicii de consultanţă profesională în domeniile: dezvoltarea afacerilor, resurse umane şi training, financiar, fiscalitate, contabilitate, expertiză contabilă, salarizare, legal-juridic.

Ascent Group este recunoscuta pentru trainingurile IN HOUSE si OPEN oferite companiilor de elita de pe piata nationala si internationala, pentru profesionalismul serviciilor si dezvoltarea continua de module de training, metode si aplicatii in domeniile de expertiza.

Participare: Intrare libera