EMPLOYABILITY SKILLS - ABILITĂŢI DE ANGAJARE

BUCURESTI - 4 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ASCENT GROUP lanseaza un program de formare complet, o serie de module sub titlul Employability Skills - Abilitati de angajare dedicate formarii unei culturi a muncii si mai ales a unei competente complexe, privind modul in care oamenii privesc angajarea, se pregatesc pentru ea si, mai ales, beneficiaza din plin de oportunitatea angajarii.

Provocările curente ale pieţei muncii determină o presiune mai mare asupra angajatorilor fie în ceea ce priveşte păstrarea celor mai buni angajaţi, fie în privinţa selectării celor mai buni candidaţi în cazul unor angajări necesare. Este obligatoriu astfel să fii foarte bine pregătit pentru a intra în competiţie cu mii de candidaţi dornici să-şi facă loc pe piaţa muncii! Trebuie să fii cel mai bun, pentru a fi selectat, pentru a obţine postul dorit! Trebuie să fii cel mai bun pentru a fi păstrat în companie şi a evita lista neagră a angajaţilor de concediat.

ASCENT GROUP lanseaza un program de formare complet, o serie de module sub titlul Employability Skills - Abilitati de angajare. Modulele surprind aspectele cu care se confruntă un angajat, de la momentul căutării unui loc de muncă, până la momentele de evaluare şi progres în carieră sau de părăsire şi căutare a unui nou loc de muncă. Există un focus central pe dezvoltarea personală a participanţilor, conştientizarea nevoilor şi aşteptărilor faţă de locul de muncă, pe managementul carierei şi responsabilizarea faţă de viaţa profesională ca aspect al reuşitei personale. Are drept finalitate dezvoltarea capacităţii de performing/performare a angajaţilor tineri, creşterea ethosului profesional al acestora şi dezvoltarea unei autentice culturi a muncii orientate spre relaţii de tip win-win între angajaţi şi angajatori.
Intre 6 si 7 martie are loc primul training, un modul mixt Employability Skills ce imbina teme din cele 4 module ale programului.
1.   În căutarea unui loc de muncă (2 zile)
2.   Angajat, muncesc! (dimensiunea reglementativă şi normativă)  (2 zile)
3.   Locul de muncă – a doua casă (dimensiunea socio-afectivă) (3 zile)
4.   Spre alte oportunităţi  (2 zile)
 
Cele 2 zile de training ale modulului mixt Employability Skills / Abilitati de angajare sunt centrate pe teme precum: 
Comunicare interpersonală, socială şi profesională
Modalităţi de identificare a potenţialilor angajatori şi a locurilor de muncă disponibile
Candidatura sau pregătirea pentru succes
Prezentare personală – obiective personale şi profesionale; CV-ul şi motivation letter
Prezentare publică – interviul de angajare
Ce urmează – contractul, formările, obţinerea de performanţe, evaluarea şi aprecierea
Păstrarea postului; progresul în carieră
Climatul organizaţional – provocări şi oportunităţi

Avem o criză – fii pregătit pentru a o înfrunta!
Trainingul prezentat vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta abilităţi specifice de anagajare şi de păstrare a locului de muncă. Este un adevarat „surviving guide”training şi un atu pentru CV-ul tău.  

Target
Acest curs se adresează studenţilor şi tinerilor angajaţi care doresc să-şi dezvolte abilităţi specifice necesare în procesul de angajare, precum şi celor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile în vederea păstrării postului şi obţinerii de performanţe. 
Obiective
Dezvoltarea unor abilităţi specifice necesare angajării
Îmbunătăţirea abilităţilor de prezentare personală şi self-concept
Dezvoltarea competenţelor de comunicare interpersonală, socială şi profesională
Gestionarea momentelor importante în procesul de angajare
Instrumentarea cu metode şi tehnici specifice procesului de angajare  

Detalii: 
Perioada: 6 - 7 martie 2009
Locatia: Bucuresti
Locuri disponibile: 15
Costuri: 100 euro, incluzand materialele de training si coffee breaks.

Trainingul pune accent pe invatarea practica, interactiva, avand la baza invatarea experientiala si solicita participarea la toate sesiunile prevazute.
 
Inscrieri pana la data de 1 martie 2009.

Persoana de contact pentru detalii si inscrieri: Dina Taralunga dina.taralunga@ascentgroup.ro, telefon 021/569 36 70.

Despre Ascent Business Development

Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, oferă servicii de consultanţă profesională în domeniile: dezvoltarea afacerilor, resurse umane şi training, financiar, fiscalitate, contabilitate, expertiză contabilă, salarizare, legal-juridic.

Ascent Group este recunoscuta pentru trainingurile IN HOUSE si OPEN oferite companiilor de elita de pe piata nationala si internationala, pentru profesionalismul serviciilor si dezvoltarea continua de module de training, metode si aplicatii in domeniile de expertiza.

ASCENT GROUP
Str. Vespasian, nr. 34, sector 1, Bucuresti
Tel:+4 021 569 36 70 / fax: +4 021 312 12 61

office@ascentgroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ascent-business-development/employability-skills-abilitati-de-angajare