Aschileu

Comunicate de presa si evenimente pe tema Aschileu

 • Aschileu

  Cluj Napoca, Cluj - 22 noiembrie 2010

  Comunicat de Fundatia Heifer Project pentru Romania

  Heifer Project România în parteneriat cu World Vision România, organizează joi, 25 noiembrie 2010, în curtea bibliotecii comunale din satul Aşchileu Mare, comuna Aşchileu, judeţul Cluj, începând cu orele 13.00, festivitatea oficială de lan ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: heifer , pasarea darului , bivoli , aschileu

  Vezi toate comunicatele de presa despre Aschileu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Aschileu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Aschileu. Informatiile despre Aschileu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Aschileu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Aschileu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.