asdMARK prezinta Zilele Marketerului 2008

Iasi - 27 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

asdMark (Asociatia Studentilor din Domeniul Marketing) impreuna cu Airbites si Vinexport organizeaza in perioada 3-5 decembrie Zilele Marketerului, un eveniment dedicat studentilor din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor Iasi care vor sa descopere ce inseamna excelenta in Marketing.

In cadrul evenimentului vor avea loc patru workshop-uri dedicate exclusiv studentilor de anul I si sustinute de oameni de success in Marketing: Publicitate, Viral – Claudiu Florea (Wunderkid), Diferentiere – Raluca Moldoveanu (Airbites), Media Plan – Adrian Bostan (Kiss FM) si Argumentatie – Ciprian Bogoi (Vinexport).

Pentru studentii anilor II si III vor fi organizate prezentari de cariera pentru job-uri ce prezinta interes in domeniul Marketing: Regional Director – Cristian Nistor (American Experience), Regional Commercial Manager – Loredana Cojocaru (Airbites), Senior Account Executive – Bogdan Sonea (BV McCann Erickson) si Marketing Manager – Angela Mares (Vinexport).

Gala Marketerilor si premierea vor avea loc pe 5 decembrie, de la ora 19, in Centrul de conferinte “Alexandru Ioan Cuza” de la Hotel Unirea Iasi. Premiile vor fi acordate de catre partenerii evenimentului: Airbites, Vinexport, BRAS Renault, Iulius Mall, BRD Groupe Societe Generale, iNOVA grup, 2excite, American Experience si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Iasi.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul www.zilelemarketerului.ro!

Ia Atitudine, Socializeaza, fii Diferit, reMARK-te!

Despre asdMARK

asdMARK (Asociaţia Studenţilor din Domeniul Marketing) este prima asociaţie studenţească dedicată unei singure specializări, fiind înfiinţată la Iaşi de către un grup de studenţi de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în anul 2006. După doi ani de activitate, ne-am format o echipă dornică de afirmare şi mereu pusă pe treabă. Am suferit la începutul acestui an universitar un proces de rebranding, nu în întregime, dar destul de puternic. Ne-am schimbat logo-ul şi sloganul. Coordonată de un grup de studenţi ambiţioşi, asdMARK derulează activităţi pentru cei înscrişi la specializarea Marketing, astfel încât aceştia pot pune în practică teoria înainte de a ieşi pentru totdeauna pe uşa facultăţii.
Dragos Bargaoanu
Vicepresedinte
Mobil: 0751 284 724
E-mail: dragosteam@yahoo.com
asdmark2007@yahoo.com