ASEBUSS anunță startul înscrierilor în programul MBA pentru antreprenori!

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Bucureşti, 4 februarie 2014 – Ai minim 2 ani de experienţă profesională şi vrei să îţi dezvolți propria afacere? Înscrie-te acum în programul MBA pentru antreprenori dezvoltat de ASEBUSS şi până pe 10 mai 2014 beneficiezi de o reducere de 1.000 euro. Programul este acreditat și oferă o diplomă recunoscută pe plan naţional şi internaţional, fiind singurul din România orientat pe managementul companiilor mici și mijlocii. Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) este cea mai veche școală de afaceri de pe piața românească.

Programul ASEBUSS MBA este dedicat atât celor care doresc să pună bazele propriei afaceri, cât și antreprenorilor la început de drum, precum start-up-uri inovatoare, dealeri, reselleri, mici producători sau francizori, fiind singurul MBA special concentrat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Participanții în programul MBA trebuie să fie absolvenți de facultate și să aibă minim doi ani de experiență profesională.

În plus, studenții pot beneficia de cele mai competitive condiții de creditare de pe piață, atât în lei, cât și în euro, prin intermediul parteneriatului dintre Institutul de Administrare a Afacerilor din București - ASEBUSS și Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Cunoscută în piață pentru programele prin care susține antreprenorii români, Garanti Bank oferă soluții specifice de finanțare celor ce vor fi acceptați în acest program de MBA, prin creditul AntreprenorStart.

Pe 19 februarie, persoanele interesate de programul MBA orientat către antreprenoriat, pot afla informații despre structură, criterii de înscriere şi beneficii în cadrul unei prezentări organizate la sediul ASEBUSS.  La sfârşitul sesiunii de prezentare, potențialii candidați pot participa la un curs deschis susținut de un profesor ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la adresa: emba@asebuss.ro.

Programul MBA lansat în 2013 completeaza oferta existentă, respectiv programul Executive MBA, organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Acesta se află constant în top în ceea ce privește aplicabilitatea, dezvoltarea competențelor manageriale, componenta internațională și networking-ul.

Profesorii școlii de afaceri ASEBUSS au fost instruiți la universităţi americane de prestigiu pentru a preda programe de MBA bazate pe componenta practică a managementului (Harvard, Standford, MIT etc.) şi au o experienţă vastă în mediul real de  business (ca antreprenori, consultanți sau directori în companii multinaționale precum Vodafone, PWC, EliLily, Alcatel etc).

Profesorii au adaptat întregul program MBA astfel încât să ofere studenților cunoștințe practice despre problemele managementului de IMM-uri specifice pieței românești. În cadrul cursurilor se lucrează tot timpul pe studii de caz, pentru a înțelege practic diverse aspecte ale business-ului (de ex: înțelegerea P&L, dezvoltarea organizațională şi managementul oamenilor, marketing şi loializarea clienţilor etc).

Atât în cadrul orelor de curs, cât şi în afara lor, studenţii pot veni cu propriile dileme manageriale şi pot discuta împreună cu colegii şi profesorii pentru a beneficia de idei și sprijin. Programul MBA la ASEBUSS înseamnă şi access la consultanţă continuă pentru propriul business.

În plus, cursurile demo oferă șansa discuțiilor despre oameni, oportunități, contextul de business actual, precum și despre procesul de atragere a resurselor necesare în antreprenoriat. Înscrierile în avans se pot face la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro. Program se va desfășura la sediul ASEBUSS, Calea Griviței 8-10.

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS  este prima și singura şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei Naționale să organizeze două programe de master în administrarea afacerilor – Executive MBA și MBA orientat către antreprenoriat, conform noilor reglementări ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare managerială, componentă internațională şi networking.

Despre Kennesaw State University: Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for internaţional: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA şi a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

Despre Garanti Bank România: Garanti Bank este o bancă universală deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă și a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Turkiye Garanti Bankasi se regăsește în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agenții de știri economice și de afaceri la nivel global.

Banca oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 270 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asebuss/asebuss-anun-a-startul-inscrierilor-in-programul-mba-pentru-antreprenori