ASEBUSS te invita la prezentarea programului EMBA 2008

BUCURESTI - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 22 mai, ASEBUSS te invita la prezentarea programului romano-american EMBA 2008, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University- Atlanta, Georgia.
Kennesaw State University deruleaza programe de MBA destinate domeniului de afaceri din 1985 si ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, SUA.

ASEBUSS te invita la prezentarea programului EMBA 2008

Sesiunea de informare prezinta beneficiile si formatul programului Executive MBA al ASEBUSS, iar cei interesati au posibilitatea de a face cunostinta cu profesorii si de a se familiariza cu procedura de admitere. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31 mai.
Prezentarea incepe la orele 18.00 si este urmata de workshopul- 'The Case of The Missing Department' - sustinut de Prof. Carmen Mincu, pentru a exemplifica, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva pe care echipa de profesori, romani si americani, o utilizeaza in cadrul programului. Avand o experienta de 15 ani pe piata educatiei manageriale, ASEBUSS detine una dintre cele mai experimentate echipe de profesori din domeniul afacerilor.

Programul romano-american EMBA al ASEBUSS se adreseaza managerilor din firmele particulare si de stat, romanesti sau straine, intreprinzatorilor, indiferent de marimea organizatiilor sau de industria din care provin, tuturor acelora care au experienta manageriala, care doresc sa isi consolideze cariera profesionala, celor care iau decizii importante, cu implicatii asupra mediului de afaceri romanesc.
Cursantii si absolventii programului romano-american de Executive MBA sunt economisti si ingineri, urmand in ordinea ponderii : medici, juristi, filologi, etc. Cele 13 promotii de pana acum, cu aproape 900 de absolventi, acopera o gama larga de activitati importante ale mediului de afaceri romanesc : banci si societati de asigurari, institutii financiare si fonduri de investitii, telecomunicatii, IT, media, FMCG, etc.
Conform clasamentului publicat de Ziarul Financiar, programul EMBA al ASEBUSS este programul nr 1 in ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor manageriale si networkingul.


Participarea la demonstratia de curs este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.
Inscrierile se fac prin trimiterea coordonatelor dvs pe email: emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor din Bucuresti – ASEBUSS este in prezent membru in cele mai importante asociatii internationale ale scolilor de afaceri care organizeaza programe de Executive MBA, al caror scop principal este acela de a sprijini cooperarea intre universitatile din intreaga lume, in vederea mentinerii unor standarde de calitate ridicate in inavatamantul postuniversitar adresat oamenilor de afaceri. ASEBUSS este membru activ al Executive MBA Council (Asociatia Internationala pentru Educatie in Management, SUA), CEEMAN (Asociatia pentru dezvoltarea Managementului din Europa Centrala si de Est) si a Camerei de Comert Romano-Americane.

Kennesaw State University deruleaza programe de MBA destinate oamanilor de afaceri, incepand din 1985 si ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, SUA. In clasamentul mondial al programelor EMBA realizat de prestigioase publicatii de afaceri, Kennesaw State University ocupa un valoros loc 3, din punct de vedere al planului de invatamant si al interactivitatii in cadrul grupelor de studiu.

Bianca Ioan
bianca@asebuss.ro
emba@asebuss.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asebuss/asebuss-te-invita-la-prezentarea-programului-emba-20083