ASEBUSS te invita la Strategic Thinking - 16 martie

BUCURESTI - 10 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri

ASEBUSS iti recomanda sa-ti rezervi un loc la "Strategic Thinking - Anticipate Changes|Create Opportunities", un curs deschis gratuit sustinut de catre Prof. Lavinia Rasca, pe 16 martie

Sesiunea din 16 martie se adreseaza celor care sunt implicati in luarea deciziilor strategice intr-o companie la nivel de top si middle management, precum si antreprenorilor. Rezerva-ti un loc si participa la un curs interactiv, organizat pe baza unui studiu de caz, in care vei afla mai multe despre:

- Elementele cheie ale unei strategii de succes

- Factorii de succes in implementarea strategiei

- Cele 5 tipuri de strategii competitive

Program 16 martie

18:30-19.00    Prezentarea programului Executive MBA 2016

19.00-20.15    Strategic Thinking - Anticipate Changes|Create Opportunities

Lavinia Rasca este unul dintre expertii cu o contributie importanta la dezvoltarea si perfectionarea practicilor de management din Romania, formata la cele mai prestigioase scoli de business din lume.

Programul Romano-American Executive MBA, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, este primul de acest tip organizat in Romania, un program de TOP, cu o experienta de peste 20 ani in piata educatiei manageriale si peste 1200 absolventi, reprezentand cea mai mare comunitate de alumni din tara.

Vino pe 16 martie sa ne cunosti si sa afli mai multe despre strategie !

Participarea la aceasta sesiune nu presupune o taxa, insa este necesara inscrierea in avans, cu coordonatele complete: nume, functie, companie, la adresa de e-mailemba@asebuss.ro sau telefon: 0722 368 602. Confirmarea are loc individual, pe baza locurilor disponibile.

Sediul: ASEBUSS din Calea Grivitei, 8-10, Sector 1, Bucuresti. 

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice sa organizeze programe de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

Taguri: StrategieASEBUSS