Burse de performanta ASEBUSS, 2012

BUCURESTI - 4 septembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS ofera doua burse de performanta in valoare de 1500 Euro, respectiv 1000 Euro pentru sesiunea de admitere din septembrie 2012.

Inscrierile se pot face pana miercuri, 12 septembrie, cand va avea loc prezentarea programului Executive MBA 2012-2014. Prezentarea incepe la 18.30 si va fi urmata de un curs demonstrativ cu tema:  "How to build job satisfaction for 2in1 employees", sustinut de catre Prof. Carmen Mincu. Candidatii care se vor inscrie in sesiunea din septembrie vor fi evaluati in cadrul interviului si al testului GMAT, iar rezultatele finale vor fi comunicate pe 14 septembrie.

Selectia celor doi candidati care vor beneficia de una dintre cele doua burse oferite se va face pe baza mai multor criterii:

-          numarul de ani de experienta manageriala sau antreprenoriala;

-          performantele obtinute in cadrul procesului de selectie: scor GMAT, fluenta exprimare in limba engleza;

-          diversitatea in cadrul seriei de cursanti 2012: industria in care activeaza, poziția in cadrul companiei, orașul de reședința permanenta;

-          recomandari din partea absolvenților ASEBUSS;

-          absolvirea unui curs de management organizat de compania Exec-Edu.

Managerii cu experienta opteaza pentru ASEBUSS prin prisma criteriilor care diferențiaza programul EMBA:  

-          ocupa pentru al treilea an la rand primul loc in ceea ce priveste aplicabilitatea, componenta internationala, imbunatațirea abilitaților de management si imbunatațirea calitaților personale - conform TOP MBA Romania (aprilie 2012, Ziarul Financiar);

-          este aliniat la standardele internationale, oferind o diploma recunoscuta atat in tara, cat si peste hotare;

-          include o componenta internationala unica in Romania, oferindu-le cursantilor romani si americani experienta lucrului in echipe mixte, pe proiecte practice, atat in cadrul saptamanilor rezidentiale din Romania si Atlanta, cat si virtual;

-          prin parteneriatul de lunga durata cu Kennesaw State University (Atlanta, Georgia), programul EMBA al ASEBUSS ofera studentilor sai oportunitatea unica de a lucra in echipe mixte timp de 8 luni cu colegii americani in cadrul unui proiect international care se incheie cu Saptamana Internationala din Atlanta.

Cursantii ASEBUSS sunt directori generali, sefi de departamente (directori financiari, de vanzari sau marketing, operatiuni, productie), consultanti, intreprinzatori, doctori, toti cei care au experienta manageriala de minim 3 ani, care coordoneaza echipe, gestioneaza resurse sau administreaza diverse proiecte.

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor – tip executive, conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 in aplicabilitate, dezvoltare personala, experienta echipei de profesori si networking – conform studiului ZF (aprilie 2011).  Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditata de cel mai inalt for international: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA si a devenit in 2007 membra a European Foundation for Management Development (EFMD).

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI