Certificate ASEBUSS pentru 96 de manageri competenti

BUCURESTI - 3 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Luni, 6 noiembrie ora 17.30 are loc ceremonia de absolvire in cadrul careia 96 de manageri de succes primesc certificatele pentru absolvirea Programelor de Formare Continua Manageriala ASEBUSS - ExecEdu.

Acestia au finalizat cursurile „Excelenţă în management”, „Marketing şi vânzări” „Managementul proiectelor”, „Dezvoltarea competenţelor de lider” si „Finanţe pentru manageri – program avansat”. Ceremonia va avea loc la sediul ASEBUSS, scoală de afaceri recunoscuta pentru calitatea programelor pe care le organizeaza.

Absolventii au beneficiat, ca de obicei, de experienta colegilor si profesorilor cu care au interactionat si de formatul programelor, special adaptat unor persoane ocupate, dinamice si exigente. Astfel si-au putut insusi rapid noile cunostinte, pe care le pot aplica imediat in practica. „Schimbul de experienta intre persoane provenite din companii cu domenii diverse de activitate, atmosfera stimulativa si interactiva creata prin intermediul metodelor eduvationale moderne, atat in clasa, cat si in grupurile de studiu, au fost avantaje importante oferite de aceste programe. Prin intermediul lor, ne-am dezvoltat spiritul de echipa si ne-am creat noi relatii, utile in cariera profesionala” declara una dintre absolvente, Tania Dumitrescu (Product Manager, Astra Zeneca).

Absolventii sunt manageri in companii de renume, precum: Abbott Laboratories, Agricover, Altex, Arctic, Astra Zeneca, Beiersdorf , Cristim, Dial Telecom, Eisberg Romania, Fildas Trading, Flanco, Fundaţia pentru o Societate Deschisă, Henkel Bautechnik, ING Group, KRKA, Leo Pharma, Macromex, Praktiker, Prointermed, Puratos, Rafinăria Steaua Română, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, RCS & RDS, Relad International, Royal Danish Embassy, Softwin, Top Diagnostics, Transfond, USAID, Vel Pitar, Volvo, Whirlpool.

In cadrul ceremoniei, certificatele sunt inmanate de prof. univ dr. Marcel Duhaneanu – rectorul ASEBUSS, prof. univ dr. Lavinia Rasca, directoarea ExecEdu Formare Continua Manageriala si de profesorii coordonatori ai cursurilor.

Reprezentantii absolventilor si-au manifestat satisfactia de a fi participat la aceste cursuri, care se ridica la standardele internationale de exigenta. Calitatea deosebita a programelor oferite de ASEBUSS este datorata profesorilor si expertilor romani si straini, instruiti la scoli de afaceri de top din Europa si SUA, cu o experienta impresionanta in business si consultanta.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Creat in 1993, ASEBUSS si-a castigat un prestigiu incontestabil in mediul de afaceri prin reusitele profesionale ale celor aproape 4000 de manageri absolventi - peste 700 ai programului romano-american de Executive MBA si peste 3000 ai programelor de formare continua manageriala de scurta durata. Metodele educationale moderne, interactive, lucrul in echipa si calitatea deosebita a profesorilor, oportunitatile de networking între manageri performanţi reprezinta doar cateva dintre avantajele recunoscute de comunitatea de afaceri din Romania.

ASEBUSS a creat ExecEdu la sfarsitul lui 2005, pentru a se ocupa in mod dedicat de activitatea de formare continua si de consultanta pentru manageri. Activitatile ASEBUSS si ExecEdu sunt in continuare strans legate, completandu-se reciproc in satisfacerea nevoilor de educatie manageriala de calitate din Romania.

Initiativa de infiintare a ExecEdu, o companie de sine statatoare, a fost luata ca urmare a dezvoltarii constante a activitatii de formare continua pentru manageri. Astfel, de la infiintare si pina acum, oferta de cursuri ASEBUSS s-a diversificat continuu, atat in domeniul cursurilor intensive – de doua trei zile, cat si a celor de certificare - cu o durata de 4-9 luni.

De asemenea, a crescut constant numarul companiilor pentru care se dezvolta cursuri adaptate, de mare complexitate. Nu in ultimul rind, au fost lansate programe in colaborare internationala iar programele speciale pentru absolventii EMBA ai ASEBUSS au devenit un obicei asteptat. Alaturi de tematicile deja consacrate, au fost introduse altele noi, de mare actualitate: managementul relatiilor cu clientii, managementul lantului de aprovizionare, intelligence competitiv, relatii publice. Ca urmare, numarul de profesori si experti romani si straini a crescut. La fel si numarul de cursanti.

Inscrierile pentru anul academic 2006 -2007 sunt in plina desfasurare, iar primele programe au inceput deja in luna octombrie

Mai multe informatii:

ExecEdu – Formare Continua Manageriala

Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti

Tel: 021-319.64.40; 319.64.41

Fax: 021-312.59.34

formare_continua@asebuss.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asebuss/certificate-asebuss-pentru-96-de-manageri-competenti