Companie dedicata educatiei manageriale

BUCURESTI - 6 septembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

ASEBUSS a infiintat sub patronajul sau ExecEdu – Formare Continua Manageriala, o companie care isi propune sa promoveze dezvoltarea continua a managerilor oferindu-le cele mai noi si performante cursuri de instruire din domeniu

In ultimii 10 ani, ASEBUSS a desfasurat aceasta activitate in cadrul Departamentului sau de Formare Continua.

Initiativa de infiintare a ExecEdu, o companie de sine statatoare, a fost luata ca urmare a dezvoltarii constante a activitatii de formare continua pentru manageri. Astfel, de la infiintare si pina acum, oferta de cursuri ASEBUSS s-a diversificat continuu, atat in domeniul cursurilor intensive – de doua trei zile, cat si a celor de certificare - cu o durata
de 4-9 luni. De asemenea, a crescut constant numarul companiilor pentru care se dezvolta cursuri adaptate, de mare complexitate. Nu in ultimul rind, au fost lansate programe in colaborare internationala iar programele speciale pentru absolventii EMBA ai ASEBUSS au devenit un obicei asteptat. Alaturi de tematicile deja consacrate, au fost introduse altele noi, de mare actualitate: managementul relatiilor cu clientii, managementul lantului de aprovizionare, intelligence competitiv, relatii publice. Ca urmare, numarul de profesori si experti romani si straini a crescut. La fel si numarul de cursanti.

„Prin crearea ExecEdu Formare Continua Manageriala se urmareste o mai mare flexibilitate in satisfacerea nevoilor tot mai complexe de perfectionare a managerilor si organizatiilor din care fac parte, prin combinarea trainingului cu cercetarea si consultanta. Echipa manageriala a ExecEdu, aceeasi din fostul Departament de Formare Continua ASEBUSS, este preocupata pentru cresterea dinamicii dezvoltarii de noi programe”, spune prof. univ. dr. Lavinia Rasca, Directorul ExecEdu.

Sunt in pregatire noi cursuri de actualizare a cunostintelor IFRS, organizate in cooperare cu firma britanica ATC International. Se va lansa in aceasta toamna un program de certificare in relatii publice pentru manageri. Cursurile Managementul proiectelor si Excelenta in management vor avea o noua forma, imbunatatita, ca urmare a discutiilor cu absolventii editiilor anterioare.

Inscrierile pentru anul academic 2006 -2007 sunt in plina desfasurare, urmand ca primele programe sa inceapa in cursul lunii septembrie.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Creat in 1993, ASEBUSS si-a castigat un prestigiu incontestabil in mediul de afaceri prin reusitele profesionale ale celor aproape 4000 de manageri absolventi - peste 700 ai programului romano-american de Executive MBA si peste 3000 ai programelor de formare continua manageriala de scurta durata. Metodele educationale moderne, interactive, lucrul in echipa si calitatea deosebita a profesorilor, interactiunea permanenta dintre oamenii de afaceri romani si americani din programele Executive MBA partenere: ASEBUSS si Kennesaw State University, Atlanta, oportunitatile de networking reprezinta doar cateva dintre avantajele recunoscute de comunitatea de afaceri din Romania.

ExecEdu – Formare Continua Manageriala
Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti
Tel: 021-319.64.40; 319.64.41
Fax: 021-312.59.34