Financial Reporting Decisions - A Case of Ethical Leadership | Curs deschis Executive MBA

BUCURESTI - 10 mai 2016

Comunicat tip General in Afaceri

ASEBUSS iti recomanda sa iti rezervi un loc la „Financial Reporting Decisions - A Case of Ethical Leadership”, un curs deschis gratuit sustinut de catre Prof. Adrian Manaicu, pe 17 mai.

Sesiunea se adreseaza celor interesati sa afle mai multe despre experienta de invatare din programul Executive MBA, iar dezbaterile se vor desfasura pe baza unui studiu de caz Harvard Business School, in limba engleza.

Agenda 17 mai

18.30-19.00 - Prezentarea programului Executive MBA 2016

19.00-20.15 - Curs Financial Reporting Decisions - A Case of Ethical Leadership - Adrian Manaicu

Adrian Manaicu are o bogata experienta ca auditor, cenzor si director financiar in companii romanesti si internationale. A absolvit programe de management la 2 prestigioase universitati din SUA, Harvard Business School in 1992 si Wharton Business School in 1993.

Programul Executive MBA organizat in parteneriat cu o universitate americana de prestigiu, Kennesaw State University, Atlanta, Statele Unite. Kennesaw este acreditata de cel mai inalt for international-AACSB din S.U.A., se afla in TOP 25 scoli din America de Nord, fiind cea mai mare universitate straina reprezentata in Romania.

ASEBUSS se diferentiaza prin avantajul experientei de tip nord american care se reflecta in procesul educational, prin abordarea integrata a dezvoltarii manageriale si prin solutiile concrete dezbatute la clasa prin metoda studiului de caz, avand o echipa de profesori romani si americani pregatiti la standarde internationale. Un punct forte al scolii il reprezinta comunitatea absolventilor EMBA si MBA – cea mai mare si mai dinamica din Romania - 33 promotii ce reunesc peste 1240 absolventi - oameni de afaceri si antreprenori, lideri recunoscuti in domeniile lor de activitate, cu o prezenta activa in mediul de afaceri romanesc si international.

Vino pe 17 mai sa ne cunosti!

Participarea la acest curs este gratuita si este deschisa doar pentru participantii care au experienta manageriala sau antreprenoriala, fiind necesara inscrierea in avans la adresa emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602. Confirmarea are loc individual, in limita locurilor disponibile.

Adresa: sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10, sala de la parter.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice sa organizeze programe de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.