aser    

Comunicate de presa si evenimente pe tema aser

 • aser

  Bucuresti - 19 decembrie 2007

  Comunicat de Agentia Palette

  ... aserMaxx Romania, prima arena de laser tag din tara, s-a alaturat Asociatiei Studentilor Economisti din Romania in lupta pentru o cauza nobila: L’aser Umanitar. Beneficiarii actiunii sunt elevii Şcolii cu Clasele I-IV Smirna, Ialomiţa 20 dintre ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre aser

  Vezi toate comunicatele de presa despre aser

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aser.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aser. Informatiile despre aser cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aser, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aser, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.