Concurs “Turism confortabil”

Targu Mures - 12 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Asociația Structură de Economie Socială organizează un concurs pentru iubitorii de călătorii și nu numai! Concursul se va desfășura în perioada 05 noiembrie – 30 noiembrie 2015, câștigatorii fiind desemnați pe data de 1 decembrie 2015.

Sigla ASES Confort Travel

Sigla ASES Confort Travel

Concurs “Turism confortabil”

Asociația Structură de Economie Socială organizează un concurs pentru iubitorii de călătorii și nu numai! Concursul se va desfășura în perioada 05 noiembrie – 30 noiembrie 2015, câștigatorii fiind desemnați pe data de 1 decembrie 2015.Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook  ASES CONFORT TRAVEL și se pot înscrie astfel: 1. Accesarea paginii ASES Confort Travel de pe Facebook.2. Devin fani ai paginii de mai sus.3. Postează pe Wall-ul personal Sigla ASES Confort Travel și dă paginii de facebook ASES Confort Travel un tag/checkIn.4. Toate postările vor fi contorizate prin apăsarea butonului Like.5. În funcție de numărul de like-uri primite la sigla ASES Confort Travel, vor fi desemnați 3 câștigători.Simpla devenire de fan pe contul de facebook nu presupune automat și înscrierea în concurs, este necesară și postarea pe Wall-ul personal și tag/checkIn la cel al Asociației.Premiile acordate sunt următoarele: Locul 1: Un sejur de revelion pentru 2 (două) persoane la Conacul Heldsdorf din Strada Ghimbavului nr. 23-24, Comuna Hălchiu, Județul Brașov. Află mai multe detalii despre Conacul Heldsdorf pe https://www.facebook.com/Conacul.Halchiu/ ;Locul 2: Tichet de 10% reducere pentru unul din pachetele turistice oferite de ASES Confort Travel în perioada aprilie-iunie 2016;Locul 3: Tichet de 5% reducere pentru unul din pachetele de vacanță oferite de ASES Confort Travel Travel în perioada aprilie-iunie 2016.Utilizatorul care a primit cel mai mare număr de like-uri va câștiga premiul cel mare (locul 1), iar în ordine descrescătoare, alți doi utilizatori vor câstiga premiile pentru locul 2 și locul 3.In ultima zi a lunii (30 noiembrie) se va face topul prin analiza datelor, conditia fiind transmiterea unui email care sa cuprinda print-screenul cu numarul de like-uri primit la sigla la adresa promovare.asesct@gmail.com . Pentru mai multe detalii despre concurs și regulament accesează pagina de Facebook  ASES CONFORT TRAVEL. Mult succes!Sigla ASES Confort Travel. Pentru a o salva, se da click dreapta pe sigla, apoi save as/salvare ca[..], apoi salvare/save. Regulamentul complet al concursului este disponibil la adresa de emailpromovare.asesct@gmail.com. 

Despre ASES CONFORT TRAVEL

ASES "Confort Travel" a fost înființată în anul 2015 ca structură de economie socială (SES), în cadrul proiectului „O nouă şansă pentru oameni, o nouă şansă pentru Romania” - POSDRU/173/6.1/S/146771, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenție 6.1 “Dezvoltarea Economiei Sociale”.