aseyda

Comunicate de presa si evenimente pe tema aseyda

 • aseyda. FAMILY BOUTIQUE by ASEYDA

  aseyda

  Bucuresti - 23 noiembrie 2011

  Comunicat de ASEYDA COSMETIC S.R.L.

  ... aseyda” ce se va desfășura în perioada 26 – 27.noiembrie.2011 între orele 10.00-18.00 în incinta noului Centru de Înfrumusețare YAMUNA SPA ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ulei paprika , yamuna , aseyda , anticelulitic

  Vezi toate comunicatele de presa despre aseyda

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aseyda.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aseyda. Informatiile despre aseyda cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aseyda, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aseyda, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.