Anul asta tot ASHA! Muzica buna si vin sec in clubul ONX!

BUCURESTI - 18 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Joi, 19 ianuarie, in club ONX din Regie este concert Asha!

Asa cum v-a obisnuit, clubul ONX continua seria concertelor. Anul trecut, i-ati putut asculta live pe cei de la Vank, Bere Gratis, Nightlosers, Sarmalele reci, Urma, Vita de vie si Zob.

Pentru inceputul acestui an, club ONX si SEC de Murfatlar v-au pregatit o noua serie de evenimente speciale, iubitorii de rock si vin avand parte de o serie concerte. Joi, 19 ianuarie, de la ora 21.00, in club ONX din Regie, este concert Asha!

Daca veniti joi seara in club ONX, ii veti putea asculta pe cei de la ASHA interpretand piese celebre ale unor trupe la fel de celebre: Va veti reintalni cu The Beatles, Queen, Bon Jovi, Rod Stewart, Robbie Williams, Pink Floyd. Joi seara, baietii de la ASHA v-au pregatit un repertoriu de hit-uri de zile mari!

Vinuri aparte, trupe aparte in Club ONX. Seria de concerte va continua! Cu alte cuvinte, dacă vreţi să vă simţiţi bine cel puţin o dată pe săptămână sunteţi invitaţi să savuraţi acordurile şi să trăiţi fiecare piesă a trupei preferate în fiecare joi în club ONX.

Despre ASHA

Trupa ASHA s-a infiintat in ianuarie 2003 sub numele de SAGA. Un an mai tarziu, trupa si-a schimbat numele in ASHA. Membrii formatiei sunt tineri, insa cu experienta muzicala bogata: Laurentiu Guran (voce) – a cantat patru ani in trupa Angel, Stefan Orfescu (chitara) – a cantat in Parlament, Schimbul 3 si Mircea Rusu Band, Marius Mirea (bass) – a cantat cu Angel, Bere Gratis si Talisman, Michael Massier (clape) - a cantat in trupa Babilon si cu Talisman, Ionut Serbana (tobe) – a cantat la Teatrul de Estrada din Ploiesti si in reteaua Hard Rock Café din Asia.Primul album al trupei – “ASHA …incepe”, produs de Pro Video, Media Pro Music, contine noua piese. Clipul piesei “A..na” sustine lansarea acestui album, iar in noiembrie 2005 trupa lanseaza cel de-al doilea videoclip. Piesa se numeste 'Inima n-asculta' si este cel de-al doilea single de pe albumul 'ASHA...incepe'.

Onx Club: Splaiul Independentei Nr. 290 (Regie P16)
Rezervari: 021 2217842 / 0744 520 025


Contact ASHA
Tel: 0747777ASHA (0747772742)
contact@trupaasha.ro
www.trupaasha.ro

contact@trupaasha.ro