Asigurare casco

Definitie Asigurare casco

Asigurare totala a mijlocului de transport impreuna cu tot ce tine el.Se poate face pentru:- pierderea totala- avarii de toate categoriile- avarie comuna (si pentru incarcatura)- pierderea care acopera numai cheltuielile de salvare si cheltuielile auxiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare casco? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurare casco.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurare casco. Definitiile termenilor despre Asigurare casco cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurare casco, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurare casco.