Asigurare de bunuri

Definitie Asigurare de bunuri

Varietate de asigurare facultativa de specificul careia este faptul ca asiguratorul se obliga ca la producerea riscului asigurat sa plateasca asiguratului, beneficiarului desemnat, sau celor in drept o despagubire.Asiguratul trebuie sa aiba interes cu privire la bunul asigurat.Asiguratul este obligat sa intretina bunul in bune conditii si in conformitate cu dispozitiile legale, in scopul prevenirii riscului asigurat.Asiguratorul are dreptul sa verifice modul in care bunul asigurat este intretinut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare de bunuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurare de bunuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurare de bunuri. Definitiile termenilor despre Asigurare de bunuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurare de bunuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurare de bunuri.