Asigurare de raspundere civila prin efectul legii

Definitie Asigurare de raspundere civila prin efectul legii

Asigurare obligatorie denumita de lege (vezi Legea nr.136/1995) asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagubele produse prin accidente de autovehicule.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare de raspundere civila prin efectul legii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurare de raspundere civila prin efectul legii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurare de raspundere civila prin efectul legii. Definitiile termenilor despre Asigurare de raspundere civila prin efectul legii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurare de raspundere civila prin efectul legii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurare de raspundere civila prin efectul legii.