Asigurare de raspundere civila

Definitie Asigurare de raspundere civila

Varietate de asigurare facultativa de specificul careia este faptul ca asiguratul se obliga sa plateasca o despagubire pentru prejudiciul de care asiguratul raspunde in baza legii fata de tertele persoane pagubite si pentru cheltuielile facute de asigurat in procesul civil.Prin contractul de asigurare se poate cuprinde in asigurare si raspunderea civila a altor persoane decat a celei care a incheiat contractul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare de raspundere civila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurare de raspundere civila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurare de raspundere civila. Definitiile termenilor despre Asigurare de raspundere civila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurare de raspundere civila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurare de raspundere civila.