Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule

Definitie Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule

Specie unica de asigurare obligatorie reglementata de legislatia Romaniei.Se fundeaza pe obligatia legala ce o au persoanele fizice si persoanele juridice, care detin autovehicule supuse inmatricularii in Romania, de a asigura acele autovehicule pentru cazurile de raspundere civila ca urmare a pagubelor produse prin accidente de autovehicule pe teritoriul Romaniei.Legea romana considera asigurate persoanele care intra pe teritoriul Romaniei cu autovehicule inmatriculate in strainatate, daca indeplinesc una dintre urmatoarele conditii:a) poseda documentele internationale de asigurare valabile pe teritoriul Romanieia) numarul de inmatriculare atesta existenta asigurarii potrivit conventiilor bilaterale incheiate de Biroul asiguratorilor de autovehicule din Romania si Biroul asiguratorilor de autovehicule din tara de origine.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule? Propune definitie

Poze Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule. Definitiile termenilor despre Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse prin accidente de autovehicule.