Asigurare obligatorie RCA

Definitie asigurare obligatorie RCA

se poate asigura orice persoana fizica sau juridica ce detine autovehicule inmatriculate in Romania sau in strainatate. Despagubirile se platesc nemijlocit persoanelor fizice sau juridice pagubite, in masura in care acestea nu au fost despagubite de Asigurat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare obligatorie RCA? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul asigurare obligatorie RCA.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la asigurare obligatorie RCA. Definitiile termenilor despre asigurare obligatorie RCA cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la asigurare obligatorie RCA, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la asigurare obligatorie RCA.