Asigurare obligatorie

Definitie Asigurare obligatorie

Varietate de asigurare ce se distinge prin faptul ca raporturile dintre asigurat si asigurator, drepturile si obligatiile fiecarei parti sunt stabilite de lege.Este asigurare obligatorie, conform legislatiei Romaniei, asigurarea de raspundere civila pentru pagubele produse prin accidente de autovehicule.Asigurarea obligatorie se practica numai de asiguratorii autorizati de Oficiul de supraveghere a activitatii de asigurare si reasigurare. Asiguratorii care au primit o astfel de autorizare, au obligatia sa realizeze asigurarea, eliberand un inscris probator al asigurarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare obligatorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurare obligatorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurare obligatorie. Definitiile termenilor despre Asigurare obligatorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurare obligatorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurare obligatorie.