Asigurare tip toate riscurile

Definitie asigurare tip toate riscurile

o acoperire ce nu se limiteaza doar la evenimente asigurate indicate expres (asa cum este cazul la polita clasica), fiind despagubite orice tip de daune - distrugeri si avarieri produse din orice cauza, cu exceptia celor indicate in mod expres ca fiind excluse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurare tip toate riscurile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul asigurare tip toate riscurile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la asigurare tip toate riscurile. Definitiile termenilor despre asigurare tip toate riscurile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la asigurare tip toate riscurile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la asigurare tip toate riscurile.