Asigurator

Definitie Asigurator

Subiect al raportului juridic de asigurare, caruia, in ipoteza producerii riscului asigurat, ii revine obligatia (legala sau contractuala) de a plati asiguratului sau beneficiarului despagubirea sau suma asigurata, denumita indemnizatie, in limitele si termenele prestabilite.Calitatea de asigurator revine societatilor comerciale din domeniul asigurarilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asigurator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asigurator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asigurator. Definitiile termenilor despre Asigurator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asigurator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asigurator.