Catalogul firmelor din Pitesti

Pitesti - 21 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru prima data in Pitesti s-a realizat un catalog reprezentativ pentru firmele din judetul Arges.

Catalogul firmelor din Pitesti

Cu sprijinul Bancii Comerciale Romane (in calitate de sponsor si partener oficial), precum si cu sprijinul autoritatilor locale (Consiliul Judetean Arges si Primaria Pitesti), ASIR, editor al ziarului 'Ghidul locatarului' a realizat un catalog de exceptie pentru judetul Arges. Catalogul contine informatii utile din diferite domenii de activitate, datele de contact ale celor mai importante companii, datele de contact ale primariilor din Arges, lista avocatilor din Pitesti, codurile postale, precum si reclame ale diferitelor firme.
Realizat intr-un tiraj de 10.000 de exemplare (a se vedea filmuletul postat pe www.ghidulocatarului.ro), catalogul a fost distribuit in pungi personalizate astel: 6000 de cataloage de clanta usilor, in blocurile din Pitesti, la casele din jurul Pitestiului, iar 4000 de cataloage la firme din Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung, primariile din judet, hoteluri, restaurante, dealeri auto, banci etc.
Ca si noutate, catalogul cuprinde si datele financiare ale firmelor din Arges.

Pentru versiunea on-line a catalogului, puteti accesa http://www.ghidulocatarului.ro/altele/FPF/FreeVersion/catalog.html

Despre ASIR

Ghidul locatarului
George Petculescu
0721 892 736
ghidul.locatarului@yahoo.com